Return to site

Topklasse seizoen ACC1 start zaterdag 4 mei uit tegen Excelsior

[door de redactie] De eerste wedstrijd van ACC1 in het komende Topklasse-seizoen is een uitwedstrijd, tegen Excelsior, op zaterdag 4 mei. De eerste Amsterdamse derby is pas op zaterdag 1 juni, thuis tegen Dosti. VRA treffen we een week later voor het eerst als uitwedstrijd, op zaterdag 8 juni. Dat onder meer wordt ons gemeld door Bart Kroesen, Competitieleider (Ad Interim) van de KNCB.

 

Onderaan dit KNCB-bericht volgt het hele programma, de herziene versie dan. Kroesen tekent daarbij aan: ‘’Op de conceptversie zijn door enkele clubs op- en aanmerkingen gemaakt die ik, zo goed als mogelijk is, heb verwerkt in de versie die nu voorligt. Ten aanzien van clubs die op zaterdagen niet kunnen beschikken over hun veld, maar wel op zondagen: thuiswedstrijden van deze mogen worden gespeeld op de zondag van hetzelfde weekend indien dit de instemming heeft van de bezoekende vereniging. Ik verzoek die clubs dringend om zich flexibel op te stellen. Dit soort problemen moeten we gezamenlijk oplossen.

 

Kroesen schrijft voorts aan de clubs: ‘’Indien een wedstrijd verschoven wordt van de zaterdag naar de zondag dit zo spoedig mogelijk per e-mail doorgeven op competitie@kncb.nl en aan de umpirescommissie op wmor@casema.nl.

 

‘’Voorts vraag ik uw medewerking bij het beschikbaar stellen van velden aan verenigingen die, door wat voor reden dan ook, (langdurig) niet over hun veld(en) kunnen beschikken. We hebben alle beschikbare capaciteit nodig om de competities te kunnen laten spelen. De nood bij enkele verenigingen is door renovaties van velden erg groot.’’ Aldus Kroesen in zijn schrijven aan de clubs.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly