Return to site

A.C.C.   -   H.C.C.   Competitie  gestart met stevig pak op de broek

[door Observer] De competitie in de TOPKLASSE is begonnen, maar wel onder strikte CORONA regels en dus zonder publiek. HCC was de eerste gast in 2021 op het Loopveld en kwam niet met lege handen.

broken image

Ter gelegenheid van ons 100 jarig bestaan hadden de gasten een cadeautje mee gebracht in de vorm van een collage van oude wedstrijd foto’s tussen de beide teams met daarbij aangegeven een opsomming van overall resultaten van tussen HCC en ACC gespeelde wedstrijden uit zowel het draw tijdperk als uit de limited over periode. De Ere Voorzitter  mocht e.e.a uitpakken (op de foto clubsecretaris EP Knüpfer), bewonderen en de Haagse delegatie olv. Peter Entrop hartelijk dankzeggen. 

Dit zou overigens het enige cadeautje blijven dat de HCC-ers hadden weg te geven. Sterker nog: ACC kreeg een regelrecht pak op de broek van het goede Haagse team olv. Tonny Staal. De Haagse score van 254/6 op het goed lopende veld mocht dan nog PAR genoemd worden, maar aan bat presteerde ACC zo pover, dat “pak op de broek” met 0 punten, de juiste kwalificatie mag worden genoemd. Wij brachten het slechts tot 77 runs all out. Die operatie vergde maar liefst 36 overs. Helaas liep ons openingsbat Charles McInnerney tijdens het fielden een blessure op zodat hij slechts als nr.11 kon batten. 

De cijfers: 

HCC 254/6 Staal 69, Gorlee 60, Overdijk 33   -    M.v.Vliet 1/44/7, A.Kumar, 2/52/6,  A. Napoleon 1/30/8, A. Zaidi 1/25/6, Chr. Knol 1/23/8  

ACC: S.Kothari 15, A.Raza 36     -    C.Floyd 5/18/10 

Zaterdag 8 MEI as. speelt ACC 1 thuis tegen DOSTI, zonder publiek maar U kunt de ontwikkelingen volgen op MATCHCENTRE.KNCB.NL of op de ACC site.

Afgelopen zaterdag moest de wedstrijd DOSTI – PUNJAB worden uitgesteld tot zondag 9 mei ivm positieve corona uitslagen. 

OBSERVER