Return to site

ACC.1 ook geen partij voor HCC (dit jaar…..)

(door Observer) We kunnen voor het verslagje van de match tegen HCC dezelfde kop gebruiken als vorige week tegen PUNJAB. Eigenlijk kunnen we het hele verslag dupliceren, want ook de cijfers in de boeken zijn bijna identiek. Even als tegen PUNJAB (104 runs in 41 overs) scoorden we tegen HCC 104 runs nu in 39 overs.! Op 21 waren we 3 man kwijt en het was slechts te danken aan een stand van 64 runs tussen A.Zaidi (33) en Ram Babu (27) dat het even nog op iets leek. Maar de verdere middle order liet het helemaal afweten en de staart kwispelde ook niet. We werden opgerold door Floyd (4/21/10 ) en Bijloos (3/4/5 )

Ons totaaltje werd even als vorige week gepasseerd voor 1 wicket. Dat ene succesje was voor Mees (1/21/5)

Het Match Centre op de Diepput faalde volledig. Twee engels babbelende heren zeiden geen woord over de wedstrijd zelf, hetgeen Rodney Lyall vanuit Sydney wanhopig deed smeken om tenminste namen en cijfers te noemen.! En wij hadden nog wel rugnummers was op de camera te zien.!

Zelfs de scorecard werd al vroeg in de ochtend niet meer ingevuld. 

Dan maar weer op zondag naar het Loopveld omte kijken wat daar te beleven was. De ACC site en de agenda gaven nog steedsgeen sjoege. Ook op het Loopveld was alles net als de week er voor: 2 tegen 3 of anders om, en 4 tegen Zomi of anders om. Kees, Guy, Irfan, Adjit, Rehan, Wim, Alim, Bobby, J&R.B., Bas, Stephan, Bart, Marvin, Joost, Michael, Dick en schoonzoon Sandberg, ze waren er allemaal weer in rode, zwarte en witte shirts en witte, rode en zwarte broeken of anders om. Legguards slechts in twee kleuren: wit of zwart.

Wederom gezellig druk, maar niemand die dat wist, of je moest familie aan de wickets hebben.

Op de ACC site was niets, maar dan ook helemaal niets te vinden. Als er geen Balk Blog of Observer waren, kon je die site net zo goed sluiten. Kom op heren regelaars, hoe zit dat???? Kan dat nou echt niet beter ???? Goed dan komend weekend speelt ACC. 1 uit tegen DOSTI en wel op Z O N D A G - 27 JUNI.

Het is dit keer echt op zondag en dat heeft te maken met de beschikbaarheid vande Dosti-velden.

Sportpark DRIEBURG – aanvang 11.00- uur

De wedstrijdbal is aangeboden door Hans Honsdrecht die verwacht dat er dit keer maar weer eens gewonnen moet gaan worden