Return to site

ACC 3 maakt korte metten met Ajax 2 in Leiden

[door Robert] Na een vervelend verlies vorige week werd het hoogtijd om andere kampioenskandidaten op achterstand te zetten. Vorige week had Ajax 300 plus bij elkaar geslagen in 40 dus vonden we dat we dit goede voorbeeld moesten volgen en begonnen we met batten. De screens waren grijs dus werd er gespeeld met roze. Raadzaam om even aan te kijken waar je die bal allemaal naar toe kan slaan.

Irfan nam de tijd en scoorde er 30 maar Bobbie had iets minder geluk. Het geheime wapen (Duhal) bleef een beetje geheim en scoorde er 28. Wilde duidelijk het achterste van zijn tong niet laten zien. Middle order was onder gemiddeld zodat mister extra de grote winnaar was met 35. All out in 158 maar gelukkig wel alle over opgemaakt zodat de staart nog goed was voor zo’n 25 runs.

Na een goede meditatie sessie in de pauze waren we er klaar voor. Die roze bal zwaaide maar een klein beetje en dat moest genoeg zijn, bovendien kwam de pitch soms lekker door.

Mian en van Boeschoten openen en die hadden er zin in. Na 16 overs stond het 6 voor 24 waarbij Sahil (5 vangen) als een god stond de keepen door alles te vangen. Bobbie liet nog even zien hoe je dat ook in de gully kan doen (3 vangen). Al met al een eenvoudige klus met een totaal score van 86 waarvan Nazher de captain er 29 maakten. Wadji mocht het afmaken en deed dat voortreffelijk met 3 voor 15. Ondergetekende vond het ook wel leuk weer eens op een zondag te cricketen, deed hem denken aan oude tijden dus 5 voor 13 in 8.

Volgende week Dosti thuis, komt dat zien!

Robert