Return to site

ACC 3 wordt lachend kampioen dankzij schitterende zege op Qui Vive 4 

ACC 3 is kampioen geworden van de derde klasse! De mannen van aanvoerder Mudi Allah Rakah veroverden de titel door in de finale op fantastische wijze Qui Vive 4 met zes wickets te verslaan. Na afloop werd er uiteraard groot feest gevierd.

Qui Vive mocht in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen eerst fielden en kwam niet verder dan 146 runs all out. Dit was voornamelijk te danken aan het uitstekende bowlen van Abdulmanan Mian, die vier wickets nam. Ook Jayan Pote had succes met de bal en slaagde er in om drie wickets te nemen. Daarnaast maakte Lalit Gurnani indruk met twee wickets.

De batsmen van ACC hielden vervolgens hun zenuwen uitstekend in bedwang. Dit gold vooral voor Rohit Kapoor, die tijdens de kampioenswedstrijd topscorer werd met 69 fantastische runs. Hij werd heel goed gesteund door Pote, die na zijn goede bowlen ook nog eens uitstekend batten liet zien. ACC won uiteindelijk lachend en maakte het totaal van Qui Vive binnen 21 overs voor het verlies van slechts vier wickets.

Uiteraard bleef het na afloop nog lang onrustig op ACC. De kersverse kampioenen vierden groot feest en gingen uiteraard met zijn allen op de foto. Een mooiere afsluiting van het seizoen is natuulijk ondenkbaar. Wat een feest! Van harte gefeliciteerd ACC 3!

broken image