Return to site

ACC 4 wint laatste wedstrijd

Op zondag 19 september speelde ACC 4 haar laatste wedstrijd en wel tegen Centurions 3. De wedstrijd was van belang voor de bezetting van een van de bovenste plaatsen in afdeling 3C. Met kunst en vliegwerk werd een team samengesteld met de nodige invallers uit ZAMI en ZOMI omdat diverse vaste spelers uit het 4e reeds met vakantie waren gegaan of anderszins niet beschikbaar waren. 

Centurions batte eerst en kwam tot een bescheiden 132 allout op een onbetrouwbare pitch en dankzij het goede bowlen van vooral Girish Chauhan3/23/8 en Navin Saran 3/21/8. 

Dat totaal moest te maken zijn, maar het ging niet zo makkelijk als het er uit zag! Op 110 waren er 8 wickets down en op 126 zelfs 9, maar uiteindelijk kwam de verlossende 133 op het bord. Dubbele cijfers o.a. voor Vijay Gomatam 12, Navin Saran 24, en Mr. Extra 22. 

Na deze winst partij werd de (voorlopige) eindstand van de bovenste 3 clubs:

ACC 4  7 - 12  

VRA 5  7 - 12  

Qui Vive 4  7 –10   

Omdat er nog enige zaken voor onderzoek lopen bij de Bond is deze stand nog geen definitieve eindstand. ACC heeft, mede dankzij het onderlinge resultaat tegen VRA 5 (winst ACC 4), het volste vertrouwen dat ACC 4 de terechte kampioen van Afdeling 3C is. 

Een compliment voor de uitstekende prestatie van ACC 4 in haar eerste (halve) seizoen is zeker op zijn plaats. Het team onder aanvoering van captain Rohit Kapoor en vice-captain Vivek Tiwari heeft in meerdere opzichten bewezen een aanwinst te zijn voor ACC. Hulde!