Return to site

ACC Veteranen nog steeds zonder overwinning

[door De Veteraan] Afgelopen zaterdag is het de Veteranen van ACC weer niet gelukt om de overwinning te pakken. Op een druk en gezellig Loopveld waar van alles gaande was bleek Quick Nijmegen voor de derde keer dit jaar te sterk voor ACC.

Quick ging eerst batten en legde vakkundig 220 runs neer. Hiervan was het grootste gedeelte afkomstig van het bat van Singh die er 98 bij elkaar sloeg voor dat we eindelijk een vang vast hielden.

Ja de mannen worden ouder, de ogen ietsje minder en dan de handjes… wat zijn die ballen hard tegenwoordig en wat zijn ze snel bij je.

De batting cracks van ACC speelde wel aardig maar konden toch ook niet de benodigde grote scores neer zetten. Michael deed nog wel een serieuze poging met 34 runs maar daar bleef het wel bij.

Vooral de verrassende inswingers van Berend Steenhof bleken te veel van het goede, hij claimde drie wickets van batslieden met 0 runs.

Uiteindelijk strandde onze poging op 112. Weer kwamen we te kort.

In de nazit zagen we HCC in een mooie wedstrijd op ons eerste veld verdiend de halve finales van het T20 kampioenschap bereiken. Nadat ze eerder in de middag Excelsior hadden uitgeschakeld waren ze ook te sterk voor VRA.

Komend weekend spelen ze op zaterdag tegen ons eerste de halve finale op de velden van Hermes DVS.