Return to site

ACC2: Mooie pot op Craeyenhout, maar was het ook bijzonder?

[door Stephan Hannema] Ondertussen zit ik al een half uur naar een lege pagina te kijken. Niet omdat ik die pagina nu zo mooi vind, maar meer omdat dit verslag zichzelf niet schrijft. Dit in tegenstelling tot het verslag van vorige week. Ja.. ik moet eerlijk zeggen als er geen bijzondere dingen gebeuren is het maar knap lastig om een verslag van de wedstrijd te schrijven. Nouja Bas had er dan wel 100*, maar dan vraag je je af is dat nou echt zo bijzonder? Wat wel bijzonder is rondom die honderd.. Bas liep nog ‘fit’ het veld af na zijn foutloze 100 not out. Dit keer geen natte doeken in zijn nek en om de 5 overs met de zuurstoffles naar het midden. Dat hij de volgende dag niet kon lopen hoort natuurlijk niet in dit verslag thuis.

Daarnaast een mooi optreden van Gurlabh Singh (68). Ook hier vraag ik me weer af of dit wel zo bijzonder is. Die vent maakt namelijk ook bijna altijd runs voor ACC 2. Waarom speelt hij niet vaker? Wie is er verantwoordelijk voor de selectie? Dat is pas bijzonder.

Maar wat was er dan wel bijzonder aan deze wedstrijd? Dat we met open armen werden ontvangen op Craeyenhout en een super leuke pot hebben gespeeld? Nee dat ook niet, altijd een leuke pot dat HBS uit. Was het dan toch Reinout Scholte die alle spinners wilde sweepen? Nee ook dat is natuurlijk niet bijzonder. Manji Singh die je drie keer achter elkaar voor zes slaat? Ook niet bijzonder! Dat er sowieso een Visee en een Scholte in de basis staat? Zeker niet bijzonder.

Wat was er dan wel bijzonder? Nou dat niemand minder dan Jacques Mulders zijn rentree maakte in de overgangsklasse. Ditmaal met een trainee onder zijn vleugels. En dat was nog niet alles want op een caught behind appeal die uitgegeven werd weer terug getrokken weer uitgegeven werd maar toch werd gerectificeerd omdat de bal wel of niet voor de keeper stuiterde en niemand iets gezien had. Het klopt dat je van de vorige zin niks snapt, ook tijdens de wedstrijd begrepen we er niks van, maar het was wel bijzonder!

Hopelijk volgende keer weer een verslag dat zichzelf schrijft! Voor de volledige scorecard klik hier! En hieronder nog het filmpje van Bas die zijn 100 maakt. Geen zorgen het is alleen de laatste run :P.