Return to site

Actie 'Help ACC’s Scorebord Vernieuwen' gestart door Maarten Slagter
 

broken image

[door de redactie] Na een training vorige week lanceerde Maarten Slagter de clubactie ‘Vernieuw ACC’s Scorebord’. Een zeer nuttige, die al met financiële bijdrage van een elftal aan leden spontaan is gesteund, a 50 euro per persoon. Maar meer geld is nodig, want een bijna 100-jarige Topklasser moet natuurlijk goed voor de dag komen. Ook op dat gebied.

Het gaat niet alleen om het haperen van cijferwisselingen, een ons maar al te bekend euvel, en vaak zeer irritant, maar ook het board zelf is dringend aan vernieuwing toe. Zie de close-up foto hierboven. Maarten: ‘’Joost Bakker is bereid gevonden om dat met die letters te regelen, geweldig! Inmiddels zijn in Engeland drie ‘units’ besteld en onderweg hierheen. Die kosten bedragen omgerekend enkele honderden euro’s, ondanks de steeds verder dalende waarde van het pond. Maar dat cricket scorebord zelf renoveren is ook een kostbare bezigheid en net zo goed hard nodig.’’

Sponsoren, laten we ze zo noemen, van deze indrukwekkende actie ontstaan vanuit de boezem van onze Vets zijn hoogst welkom en kunnen zich voor verdere details richten tot Maarten Slagter (maarten.s965@gmail.com)