Return to site

Back in town: vooruitblik op ACC's cricketweekend dat vanavond begint

[door Stephan Hannema] Tuurlijk, alweer geschiedenis, maar ons Cluppie heeft een waanzinnig weekend achter de rug. ACC heeft in totaal slechts 2 van de te behalen 20 punten laten liggen. Hebben we dat afgedwongen, hebben we geluk gehad of zijn we nu allemaal echt in vorm! We zullen het zien, vandaar even een korte vooruitblik op komend weekend.

De U11-2 geeft de aftrap en dat doen ze vrijdagavond om 17:00 uur op VRA. Die zelfde avond is er natuurlijk weer Tip & Run! 

Op de zaterdag en zondag is er wederom voor ieder wat wils. We starten zoals gewoonlijk met de jeugdteams die, op de U11-2 na, allen op ons mooie Loopveld spelen. De U11-2 zal op VCC in actie komen.

Om een beetje contrast te geven aan deze vooruitblik gaan we van de jeugd door naar de veteranen, die zich zaterdag om 13:00 uur moeten melden in Capelle a/d IJssel. Op het prachtige veld van de Spartanen gaan de Vets proberen de flow van vorig weekend vast te houden en de punten mee te nemen naar Amsterdam.

Wedstrijd afgelast wegens te weinig Domstad-spelers! Wilt u ACC 1 zien strijden voor de eerste plek in de T20 Topklasse competitie dan moet u zaterdag om 18:00 uur zeker op ACC zijn! Hier gaan onze T20 specialisten het opnemen tegen de Domburg DareDevils (ofwel gewoon Kampong). Wellicht hebben ze voor die naam gekozen om de tegenstander een beetje af te schikken. #ietsmetpsychologischeintimidatie

Zondag mag ACC 1 wederom de motoren starten en zich naar het Haagse HBS begeven. Ons aller tweede neemt het zondag op tegen Groen & Wit 2 op het eerste veld van ACC en op het tweede veld zullen de ZoMi's het onderste uit de kan halen tegen Qui Vive (hopelijk dit keer niet alleen tijdens de derde innings). 

Veel plezier de komende dagen!
Sportieve groeten,
ACC