Return to site

Cricketbal sponsoring is al begonnen... maar wie is de volgende gulle gever?

broken image

[door Rick Thorburn] In het komende cricketseizoen kun je weer, net zoals in voorgaande jaren, een cricketbal sponsoren voor een van de wedstrijden en zo je betrokkenheid bij ACC en de spelers tonen. Door het sponsoren van een wedstrijdbal voor 50 euro steun je de club. Als tegenprestatie krijg je een vermelding op de website, zo mogelijk bij het relevante wedstrijdverslag, en opname op de lijst balsponsors.

Wil je een wedstrijdbal sponsoren? Wees er snel bij en geef mij via thorburn2208@gmail.com door welke wedstrijd je de balsponsor wilt zijn. Tot op heden zijn er 14 ballen gesponsord (zie de tabellen beneden). De early birds voor het komende seizoen zijn Amsterdamsche Football Club (9), Rick Thorburn, Michael van Os, Max de Bruin Sr, Andy Gray (Eastcote CC) en Harry van Lingen. De ballen van AFC moeten nog worden toegewezen aan wedstrijden.

Voor grotere bedragen vanaf 100 euro vast per jaar over vijf jaar kun je terecht bij onze nieuwe Vrienden van ACC Club van 100, die clubsponsoring via een stichting ook fiscaal aantrekkelijk maakt. Zie bovenaan de voorpagina voor informatie daarover of klik hierop.

broken image
broken image