Return to site

Druk cricketweekend start vandaag - de voorzitter blikt vooruit

[door Wim Pielage] Het cricketweekend begint vandaag al! Natuurlijk om 18:30 Tip & Run.

Maar ook een T20 friendly tegen Southwark and Lambeth Imperial Cricket Club die om 18:000 van start gaat.  Zaterdag komt de jeugd in actie. De U9 en de U17 komen niet in actie dit weekend de andere teams wel.

 

 

ACC U11-2 gaat op bezoek bij Bloemendaal en na de spannende wedstrijd afgelopen zaterdag zijn de verwachtingen hoog gespannen. Deze gabbers worden elke dag beter.

 

ACC U11-1 krijgt om 9 uur VRA op bezoek en we zullen zien of zij in staat zijn hun zegenreeks voort te zetten.

 

ACC U13 speelt op zaterdag om 9 uur thuis tegen VCC en gezien de alom bekende hoge trainingsintensiteit kon dit wel eens een lastig potje worden. Op zondag ontvangt de U13 om 9 uur ook nog Bloemendaal, dus een druk weekend voor deze mannen.

 

Zaterdag staat ook het ACC 50 Not Out event op het programma. Hierbij worden drie leden, Harry de Breet, Arthur van Leeuwen en Max de Bruin jr., die 50 jaar lid zijn in het zonnetje gezet. Dit top event begint om 14:00 uur met een T20 waar een aantal grote publiek trekkers hun opwachting zullen maken. Het gerucht gaat dat o.a. Kees Mulder, David Abendanon, Johan Schölvink en John van Vliet hun opwachting zullen maken. Garantie voor spektakel en gezelligheid.

 

Zondag komen de senioren teams allemaal in actie.

 

ACC1 gaat op bezoek bij koploper Excelsior dat dit jaar haast onoverwinnelijk lijkt te zijn. ACC heeft een paar 'net niet'- wedstrijden gehad, terwijl Excelsior een paar keer door het oog van de naald is gekropen. Wanneer bij ACC alle stukjes op hun plaats vallen moet het mogelijk zijn om de zegereeks van Excelsior te doorbreken.

 

ACC2 heeft z’n eerste overwinning geproefd en dat smaakt naar meer. Woensdag werd weer hard getraind door de mannen van Stephan en zij zijn zeker van plan om de positieve lijn bij Qui Vive door te zetten. Waarschijnlijk zal de gemiddelde leeftijd van het tweede dit weekend weer omlaag gaan na het record van afgelopen weekend.

 

ACC3 en ACC-Zomi spelen zondag beide thuis. Het derde tegen HMS en de Zomi’s tegen Ajax. Helaas hebben we de laatste weken weinig verslagen kunne lezen van beide teams dus is het wat onduidelijk hoe het seizoen tot zover verloopt.

 

Hopelijk zullen we komende week wel op de website kunnen lezen hoe deze teams hebben gespeeld.