Return to site

Exploitatie clubhuis wordt per 1 september overgenomen door Z-Kantine

[door het bestuur] Per 1 september zal de exploitatie van het ACC clubhuis worden overgenomen door Z-Kantine. Nadat de Sportkantine had aangekondigd de exploitatie te willen beëindigen is het bestuur van ACC op zoek gegaan naar een nieuwe exploitant. Nadat met diverse kandidaten is gesproken is er gekozen voor de Z-Kantine. Deze 'food and beverages company' wordt geleid door Tuba Demir en haar partner Martin. Zij zijn ook al actief bij voetbal vereniging Zeeburgia in Amsterdam.
 
Rond de overgang van de Sportkantine naar de Z-Kantine aan het eind van de maand zullen alle betrokkenen er alles aan doen dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij rekenen echter op uw begrip als er iets nog niet helemaal loopt zoals u gewend bent.
 
Wij zijn er van overtuigd dat we met de Z-Kantine een uitstekende partner hebben gevonden en verheugen ons op de samenwerking met Tuba en Martin.
Naschrift redactie: het getoonde logo is van Z-Kantine waarop, wie weet, ooit nog een ruimte wordt gevonden voor een cricketbal ;-)