Return to site

Frisse start eerste oefenwedstrijd tegen Excelsior.

[door Observer] Na het schitterende voorjaars weer van maart, kon het niet anders of het tij zou keren als het cricket ging beginnen. En jawel hoor, begin april kou, sneeuw en 15 graden minder dan een week geleden. Tel uit je winst als je zondag 3 april rond 8:00 uur mag verzamelen op het Loopveld om voor een oefenpot naar Excelsior Schiedam te vertrekken met 3 auto's.Excelsior verkoos te batten in deze 40 over game en kwam tot de behoorlijke score van 220/5 in 40, waarbij Luuk v.Troost met 54 no. topscorer werd. Beide teams waren verre van compleet.

Onze bowlers hadden dus maar zeer beperkt succes: Anis Raza 2/25/6 – Mees v.Vliet 1/37/7 en Joseph Reddy 1/17/4 waren de wicket nemers. Het aantal extras was met 28 te hoog.Aan bat redden wij het niet want na 35 overs was de koek op met 140 runs op het bord.Runs kwamen van: Raza (23) – McInerny (15) – Kumar (18) en Saran (33). Zoals gezegd we misten nog onze buitenlandse Pro Thomas Hobson en nog een aantal kandidaat 1e team spelers.Zoals uit bijgaande foto’s mag blijken was het weer weinig aanlokkelijk. Hopelijk voor de volgende oefen wedstrijd zondag 10 april UIT tegen VCC wordt het weer wat milder.

broken image
broken image

Helaas moest de door de Club v/100 vastgestelde vergadering met borrel en diner worden uitgesteld in verband met ziekte van een van onze nieuwe uitbaters. De Club v/100 heeft als doel ACC van extra financiële ondersteuning te voorzien. U bent hartelijk welkom om zich als lid aan te sluiten bij dit positief ingestelde gezelschap. Kosten: 5 jaar lang €.100.-,kosten aftrekbaar van de belasting. En zo af en toe een genoeglijke bijeenkomst voor niets er bij. Heeft U belangstelling, neem dan contact op met Rick Thorburn (thorburn2208@gmail.com).

OBSERVER