Return to site

Genieten geblazen tijdens ACC U17-Bloemendaal/Rood en Wit

ACC U17 heeft thuis wederom een interessante wedstrijd gespeeld tegen Bloemendaal/Rood en Wit combinatie. De gasten waren net iets te sterk, maar er viel zonder enige twijfel weer genoeg te genieten op Het Loopveld.

Bloemendaal/Rood en Wit maakte eerst battend 222/9. Dit was onder meer te danken aan een waanzinnige innings van Maurits (61) en Daniel Ric-Hansen (72). Maar bij ACC waren er ook enkele schitterende prestaties.

Uitstekend bowlen

Zo had wicketkeeper Mark Wolfe een vang en twee razendsnelle stumpings. Daarnaast lieten Bashir Hakimi (3/34/4) en Tibo Balk (3/21/4) uitstekend bowlen zien. Ook Gijs Evers en Edward Thomas namen ieder een wicket. De clean bowled van Edward was zonder enige twijfel om in te lijsten. Daarnaast slaagden Tibo, Abdul Shafay en Tristan de Man er ook nog eens in om ieder een lekker vangetje vast te houden. Ondertussen werden er ook nog wat vangetjes gemist. Maar goed, dat hoort natuurlijk ook bij die fantastische cricketsport.

ACC begon aan bat wat moeizaam en Mark Wolfe en Lonne Balk zaten helaas al sel aan de kant. Maar vervolgens zorgden de geweldig battende Olaf Erkens (29), Tibo Balk (30) en Gijs Evers (28) voor een bijzonder indrukwekkend herstel.

Respectabel

Het bleek niet genoeg voor de zege. Maar het uiteindelijke totaal van 179/8 was zeker respectabel. Komende zondag liggen er opnieuw op Het Loopveld thuis tegen VRA 2 nieuwe kansen. Komt dat zien!

Klik hier voor de cijfers

broken image