Return to site

In vragenrubriek ‘Langs de boundary’ nr.26 Lonne Balk, aan ’t woord

[door Rick Thorburn] Bij de aankondiging van het nieuwe rubriek “langs de boundary” in 2017 heb ik aangegeven dat het doel was om de site nog aantrekkelijker te maken en ik wilde proberen om het aanbod op deze site wat uit te breiden. Ik heb op deze manier getracht om de website lezers te blijven boeien zodat niemand van onze site afhaakt. Naar de mondeling reacties van leden en non leden is me dat gelukt; de interviews zijn behoorlijk massaal gelezen en Ik heb louter positieve reacties gekregen.

De interviewrubriek 'Langs de boundary' gaat verder met jeugd cricketer Lonne Balk. Zij is haar leven lang al trouw aan de club en ik ben heel benieuwd wat zij allemaal te vertellen heeft.

In ‘Langs de boundary’ stel ik schriftelijk vragen aan meer of minder bekende ACC’ers. Kriskras door de vereniging heen, dus aan (nieuwe) bestuursleden, aanvoerders, spelers en 50 Not Out-leden, tot wellicht ook (ouders van) kinderen, actieve vrijwilligers en sponsors, enz.

De vragen aan Lonne:

 1. Stel je eens voor? Vertel eens iets over jezelf en wat doe je zoal? ‘’Ik ben Lonne en ik speel hockey. Mijn vader heet Jan en mijn moeder heet Inge en ik heb een broer Tibo’’.
   
 2. Welke dingen vindt men bij jou thuis belangrijk? ‘’Sport’’.
   
 3. Waar kan je ’s nachts voor uit je bed worden gehaald? ‘’Voor sushi’’.
   
 4. Wanneer ben je gaan cricketen bij ACC? Hoe lang heb je cricket gespeeld? Hoe lang ben je lid van de vereniging? ‘’Ik ben gaan tip en runnen toen ik vier was. Dus ik ben nu zes jaar lid’’.
   
 5. Wat is het leukste aan cricket? ‘’Batten’’.
   
 6. Wat is het stomste aan cricket? ‘’Fielden. Behalve als je op een goede plek staat waar je veel ballen krijgt’’.
   
 7. Wat zou er nou echt nog bij moet komen op ACC? ‘’Een speeltuintje’’.
   
 8. Waar zit je op school? ‘’Op de Roelof Venemaschool’’.
   
 9. Wat zijn je toekomstige ambities, maatschappelijk en sport? ‘’Ik wil hockeyster worden en als dat niet lukt iets anders met sport’’.
   
 10. Heb je andere hobby’s of sporten? ‘’Ja, hockey’’.
   
 11. Wat is nog een grote droom van jou? Wat zou je privé nog graag willen bereiken of doen? ‘’Ik wil hockeyster worden en dan de Olympische Spelen winnen’’.
   
 12. Je vriendin Zara Younis heeft deze vraag gesteld. Blijf je later als je groot wordt ook nog cricketen’’? ‘’Dat weet ik nu nog niet’’.
   
 13. Wie zou je iets willen vragen op ACC en wat is die vraag? ''Ik wil Quinlin, de dochter van Jade en José van achter de bar, vragen hoe ze het vindt op ACC.''

Eerder in deze serie kwamen aan het woord: 1. Wim Pielage, 2. Saqib Zulfiqar, 3. Stephan Hannema, 4. Harry de Breet, 5. Ton Balk, 6. Arthur van Leeuwen, 7. Max de Bruin Jr, 8. John van Vliet, 9. Hans Dukker, 10. Jan Balk, 11. Duco Ohm, 12. Rein Akkerman Jr, 13. Marleen Balk, 14. Shirase Rasool, 15.Shreyas Potdar, 16. Mees van Vliet, 17. Roelof Balk, 18. Jamieson Mulready, 19. Aryan Kumar, 20. Carolien Woudstra, 21. Ronald Anderson, 22. Giles Francis, 23. Richard Wolfe, 24. Willem Berendse, 25. Zara Younis

broken image