Return to site

KNCB Gala: stemmen kan beginnen. Zeker op Saqib & Ahmed Z en Shirase

[door de redactie] Woensdag 22 november om 23:59 uur sluit de stemming voor de verkiezingen voor het KNCB Cricket Gala 2017 en onder de genomineerden bevinden zich drie ACC’ers. Stemmen dus, en wel hier via deze link: http://kncb.nl/beleid/kncb-gala/stemmen-kncb-cricket-gala/. Captain Saqib Zulfiqar dingt mee naar de titel Topklasse speler van het jaar, Ahmed ‘Opi’ naar de titel Coach van het jaar en Shirase Rasool naar de titel Jeugdspeler van het jaar. En we willen natuurlijk ook allemaal dat Amsterdam Cricketgemeente van het jaar wordt. Eh, eigenlijk Amsteldam of Amsterveen ;-). Maar er valt natuurlijk veel meer om over te stemmen, categorieën te over.

De einduitslag wordt pas bekend gemaakt op het KNCB Cricket Gala op zondagmiddag 26 november 2017, in ‘De Remise’ te Den Haag. En wel door, alweer, ‘onze’ John van Vliet, nu al presentator van het jaar 2017 uiteraard. Vanaf maandag 20 november zijn de resultaten van de stemmen niet meer zichtbaar. Wanneer men heeft gestemd is enkel nog de vraag te zien. Dit is bewust zodat tot 26 november onbekend is wie de winnaars zijn van de verschillende categorieën, ligt de KNCB toe.

De nog niet genoemde categorieën zijn Speelster van het jaar, Hoofdklasse speler van het jaar, Eerste Klasse speler van het jaar, Buitenlandse speler van het jaar, Recreatieve speler van het jaar, Clubvrijwilliger van het jaar, club van het jaar, promotie initiatief van het jaar, Jeugdspeler van het jaar, Jeugdteam van het jaar, Match official van het jaar en Cricketaccommodatie van het jaar.