Return to site

Komend weekend mag er weer veel meer, wat staat er te wachten

[door bestuur] Zoals iedereen heeft gehoord mag er vanaf zaterdag 26 juni weer veel meer. Competitie wedstrijden zijn toegestaan, publiek is toegestaan en de horeca gaat verder open. Wel is het overal buiten het veld van belang dat we de 1,5 M regel blijven respecteren. Lukt dat niet dan toch weer het mondkapje!

De competitie voor de senioren elftallen gaat het weekend van 3 juli van start. Het wordt een halve competitie, maar op het moment van schrijven is het programma nog niet door de KNCB gepubliceerd.

Zodra de competitie bekend is zullen de wedstrijden via het MatchCentre van de KNCB zichtbaar worden. De link staat ook op de ACC website. Daarnaast wordt gekeken hoe we op de website weer een goede agenda kunnen aanbieden. Het bij iedereen bekende systeem is helaas niet meer beschikbaar.

 

ACC 100 jaar

Er zal in de komende dagen worden gekeken wat er nog wel en niet kan/mag worden georganiseerd in het kader van ons jubileum. Zeker is dat de presentatie van het jubileumboek zal gaan plaatsvinden. Het boek zit in de afrondingsfase en naar horen zeggen wordt het prachtig. Zodra meer bekend is wordt dit gecommuniceerd.

 

UPL - Umer Premier League

Komende zondag worbt om 13:00 uur de finale van de UPL gespeeld. Dit is de eindstrijd van de onderlinge strijd van de senioren teams die begon op de trainingen en een vervolg kreeg in onderlinge wedstrijden. Dit leverde afgelopen zaterdag al twee halve finales op. Er was een eenzijdig potje tussen het 2e en 3e dat door het 2e overtuigend was gewonnen. Op het mooie 1e veld was het veel spannender tussen de Zomi en het 4e elftal. Ja inderdaad een nieuw senioren team gevormd door allemaal nieuwe ACC leden die de afgelopen weken in de onderlinge krachtmetingen de club goed hebben leren kennen. De Zomi bleek in staat de battingpower van het 4e aardig lam te leggen waardoor een haalbaar target werd gezet. Het werd allemaal super spannend en het werd uiteindelijk op de laatste bal in het voordeel van de Zomi beslist. Joost nam de wijze les “Free those arms” ter harte en maakte op de laatste en zijn enige bal de benodigde 2 runs. Ongelooflijk.

Dus zondag 13:00 uur UPL Finale ACC 2 – ACC Zomi. En op het tweede velde de troost finale tussen ACC 3 en 4

 

ACC 1

Mocht U geen zin hebben in deze onderlinge strijd dan kan op zondag ook ons eerste wel wat ondersteuning gebruiken bij hun uitwedstrijd tegen Dosti op sportpark Drieburg. Dosti heeft dit jaar nog niet gewonnen en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Vanaf komend weekend zullen alle wedstrijden van ACC 1 weer op de zondag gespeeld worden.

 

ACC jeugd

De jeugd is al weer een paar weken actief op de zondagen en de T&R vrijdag.

U9, U13 en U15 spelen thuis

U11hb en U17 spelen uit

Voor de details van het programma verwijzen we naar het KNCB MatchCentre

broken image

ACC Zami

Omdat de Zami in de UPL erg tegen vielen heeft de captain direct ingegrepen en een extra oefenwedstrijd ingelast voor zaterdag. Om 14:30 speelt de Zami thuis tegen VOC/Beatingbats. Hopelijk zal dit het vertrouwen weer opbouwen en kan de Zami de competitie met een goed gevoel beginnen.