Return to site

Overzicht drukke cricketprogramma ACC-teams komende dagen

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van het komende cricketweekend wat leden eerder al is gemaild als Pitch #6 van 2019. ACC 1 dat trots bovenaan de ranglijst van de Topklasse staat gaat in twee delen de strijd aanbinden met de nummer 3 en 2 van de ranglijst.  Een vooruitblik.

Op zaterdag gaat het eerste op bezoek bij HCC dat twee punten minder heeft voor een altijd beladen duel in de Diepput. En op maandag komt mede koploper HBS op bezoek op het Loopveld. Beide Haagse teams werden voor het seizoen als mogelijke titelkandidaten getipt en maken dit tot nu toe zeker waar. Vooral de over-seas krachten van beide teams zijn erg goed op dreef. Dus ACC zal weer twee topdagen nodig hebben om het weekend succesvol af te sluiten en aan kop te blijven, maar gezien de prestaties tot nu toe is dat zeker mogelijk.

Zeker ook vanwege de mooie resultaten van ons eerste verwachten wij natuurlijk veel toeschouwers die het jonge team komen ondersteunen. Ook in Den Haag!!!
ACC 2 krijgt zaterdag Olympia op bezoek en is zeker van plan de winst ook hier te gaan pakken. Olympia wordt als één van de zwakkere broeders beschouwd, maar dan moeten we dus juist oppassen voor onderschatting. Oppassen dus mannen!!!
ACC 3 komt maandag in actie bij Qui Vive. Na de fantastische overwinning van afgelopen weekend (wat een totalen!!!) zijn de verwachtingen hoog gespannen en is winst eigenlijk het enige waar op men rekent.
ACC 4 speelt zondag thuis tegen Qui Vive en zal de ongeslagen status zeker willen vast houden. Dit belooft een mooi spektakel te worden op ons 1e veld.
ACC Zami/vet maakt op zaterdag de reis naar Brabant voor de wedstrijd tegen Wanderers in Oss. Een volledig onbekende tegenstander, maar dat geldt natuurlijk voor alle tegenstanders in deze voor ACC nieuwe poule.
Vrijdagavond komt de ACC/VRA U17 combi al in actie tegen VCC op het mooie veld in het bos. Aanvang 18:00 uur.
Zondag hebben we het volgende jeugd schema met voornamelijk uitwedstrijden
Qui Vive U9 -                 ACC U9                     aanvang 9 uur, Qui Vive
ACC U11 SB              – Rood en Wit               aanvang 9 uur, veld 1
QuiVive U11HB  A      – ACC  U11 HB A         aanvang 9 uur bij Qui Vive
Bloemendaal U11 HB -  ACC U11 HB B          aanvang 9 uur, Bloemendaal
Punjab U13                  - ACC U13                   aanvang 9 uur, Punjab
Qui Vive U15                - ACC U15                   aanvang 9 uur, Qui Vive
En ook maandag is er een jeugdwedstrijd. Het betreft de combi ACC/VRA/Qui Vive tegen Voc. Deze spelen zij uit in Rotterdam.

 
Ofwel genoeg om te kijken!

Succes en veel sportieve groeten.