Return to site

Overzicht en vooruitblik op cricketprogramma ACC-teams komende dagen

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van en vooruitblik op het komende cricketweekend wat leden eerder al is gemaild als Pitch #8 van 2019.

Beste ACC’er,

VOORUITBLIK

Na een behoorlijk succesvol weekend waarin het eerste, tweede en Zomi weer mooie overwinningen wisten binnen te halen krijgen we nu de zaterdag/zondag switch.
U weet wel: de jeugd gaat weer gewoon op zaterdag spelen en het eerste en tweede gewoon op zondag.
 
Laten we dan ook maar met de jeugd beginnen. De meeste jeugd teams hebben dit weekend een leuke road trip.

Jeugdschema zaterdag 22 juni
Rood & Wit U9 - ACC U9 aanvang 9 uur, Rood & Wit
Hopelijk lezen we snel in een verslag hoe het met het aller jongste competitie team van ACC gaat.

ACC U11 SB - Quick Haag aanvang 9 uur, veld 2
Bloemendaal U11 HB - ACC U11 HB A aanvang 9 uur Bloemendaal
Deze mooie spelers hebben het afgelopen zaterdag tegen hun clubgenoten van U11HB B prima gedaan, dus er kan wat moois gebeuren in Bloemendaal.

ACC U11 HB B - QuiVive U11HB aanvang 9 uur, veld 1
Dit team onder leiding van Uja schijnt aan een prachtige comeback bezig te zijn, dus we zijn benieuwd.

Rood en Wit U13 - ACC U13 aanvang 9 uur, Rood & Wit
Helaas geen verslag gelezen van de wedstrijd tegen Sparta, dus hopelijk na dit weekend weer een mooi verhaal over de topper tegen Rood & Wit.

Quick Haag U15 - ACC U15 aanvang 9 uur, Quick Haag
Excelsior U17 - ACC/VRA U17 aanvang 9 uur, Excelsior
 
De Zami/Vet krijgen een weekend rust, al is het de verwachting dat veel spelers zullen worden opgeroepen voor de wedstrijden op zondag.
 
ACC 1 gaat na de mooie overwinning op stadgenoot Dosti op bezoek bij onze buren in het bos. In deze wedstrijd zullen beide teams helaas spelers missen vanwege wedstrijden van het Nederlands elftal. Aanvoerder Saqib is één van de afwezigen. Verwachting is wel dat Chris en Raza weer van de partij zullen zijn. Tevens gaan er zeer hardnekkige geruchten dat Bas van der Heyde na vele jaren weer deel zal uit maken van de selectie. Duidelijk een ander voorbeeld van positieve ontwikkelingen op ACC.

VRA is onder leiding van Peter Borren nog steeds op zoek naar de tweede overwinning. Nu hopen wij natuurlijk dat VRA snel de weg omhoog zal vinden, maar nog niet komende zondag.
Het belooft een mooie wedstrijd te worden in het bos.
 
ACC 2 gaat richting Haarlem om tegen Rood en Wit de positieve lijn voort te zetten. Zonder Bas zullen andere spelers hun kans en verantwoordelijkheid moeten pakken. En als het 2e om de bovenste plaats wil mee blijven doen dan moet er “gewoon” gewonnen worden.
 
ACC 3 is ook nog steeds in de winning mood (of is het de winning Mudi?), en na een weekend rust zijn de pijlen nu gericht op Ajax Leiden dat op bezoek komt. De uitwedstrijd werd eenvoudig gewonnen, maar dat zegt niets volgens de kenners.
 
ACC 4: Ja wat moeten we nog zeggen over ons Zomi team. Nog steeds ongeslagen en zondag krijgt het Quick Haag op bezoek dat nog puntloos onderaan de ranglijst bungelt. We weten het, niet is vanzelfsprekend. Maar als vanzelfsprekend wordt er natuurlijk op een moeiteloze overwinning gerekend.


Veel sportieve groeten,
 
ACC