Return to site

Ruud Don Griot groet ACC'ers en hoopt dat het eerste kampioen wordt

broken image

[door de redactie/MvO] In het fraaie Noord-Hollandse Bergen brengen ACC’ers in wisselende samenstelling, maar steevast onder leiding van EP, regelmatig een bezoek aan Ruud Don Griot. Ons vermaarde oudere lid en v/h begenadigd klusjesartiest die, zoals wellicht bekend, vanwege aanzienlijk lichamelijk ongemak gedwongen was te verhuizen van zijn comfortabele flat in Amstelveen naar ‘woonzorglocatie’ Oudtburgh, gelegen aan het Molenweidtje 1 in Bergen. Alwaar bezoek welkom. Ruud heeft een nogal eenzaam bestaan daar wegens gebrek aan familieleden. Zijn neef Miguel bezoekt bezoekt hem geregeld, en zo nu en dan ook SGS’ers.

Goede traditie is dat het ACC-bezoek wordt afgesloten met een gezonde (ahum) hap in het centrum van Bergen, en wel bij, waar anders, Loetje. Op de foto heeft Ruud net de messen ervoor geslepen. Deze zonnige zondag doet Ruud, die in goeden doen was, maar wel met wat geheugenproblemen kampte, de hartelijke groeten aan alle ACC’ers. En hij laat weten dat hij onder de indruk is van de prestaties van het eerste, nu ook weer tegen VOC, dat hij zo goed en kwaad als het kan probeert te volgen. De moderne media waren nooit zijn forte en zijn tv wil hem niet altijd gehoorzamen.

Ruud Don Griot wenst niet alleen ACC1 een kampioenschap toe dit zo goed begonnen seizoen, maar hoopt ook dat alle andere seniorenteams, en ook de jeugd, veel successen noteren.

Fotocredits: EP Knüpfer (op onderste foto met Ruud DG en Daniel Eldering).

broken image