Return to site

Seizoen 2018 gaat bijna beginnen!!

[Van het Bestuur] Seizoen 2018 gaat bijna beginnen    

Over een paar weken zullen de eerste cricketwedstrijden alweer gaan plaatsvinden op ACC. Het eerste zal een reeks oefenwedstrijden in april op ons veld gaan spelen (details elders te vinden op de website en in de agenda).

 

Met betrekking tot ACC1 kunnen we melden dat Richardt Frenz onze pro zal worden. Richardt, woonachtig in Zuid Afrika,  heeft de Duitse nationaliteit en speelt momenteel voor NorthWest in Zuid Afrika in de CSA Provincial competitie. Hij is een sterke 25 jarige batsman en maakte afgelopen zondag 89 runs voor zijn team in de one-day competition. Daarnaast zullen we ons naar alle waarschijnlijkheid kunnen versterken met een talentvolle jonge bowler die graag bij ACC wil komen spelen.

 

De ALV heeft vorige maand inmiddels plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering is Chris Knoll verkozen als nieuwe penningmeester, hij neemt de sleutel van de kluis over van Irfan die vanwege drukke werkzaamheden niet langer invulling kon geven aan deze belangrijke taak.

Samen met Lodewijk hebben we dus weer een sterk duo dat de financiële zaken zal beheren.

 

M.b.t. de geldzaken kunnen we melden dat er is besloten de contributie inning uit te besteden aan Clubcollect, hierover worden alle leden en donateurs binnenkort verder over geïnformeerd. Tevens is besloten dat er pas kan worden deelgenomen aan wedstrijden na het voldoen van de contributie.

Niet betaald is niet speelgerechtigd. Dit alles om problemen rond de inning van contributies te elimineren.

 

Zoals U al in een aparte boodschap op onze site heeft kunnen lezen zijn Jose en Jade per 1 februari de nieuwe exploitanten van ons clubhuis. Ze zijn nu al ruim een maand aan de slag en alles verloopt tot grote tevredenheid van alle partijen.

 

Nu het seizoen voor de deur staat zullen we ook weer de nodige werkzaamheden gaan inplannen om ons complex klaar te maken. Hierbij is de hulp van de leden weer hard nodig. Dit zal op zaterdag 7 april plaatsvinden en rekenen dan op jullie hulp.

 

Op de dag van de laatste oefenwedstrijd van ons eerste op zondag 29 april thuis tegen VOC zullen we ook de seizoen opening organiseren. Zet het vast in jullie agenda, details volgen later.