Return to site

Sociale geest en klusjesman/gastheer Rudy Don Griot overleden

[door de redactie/MvO] Ons zeer gewaardeerde lid Rudy Don Griot is 86 jaar geworden. Hij woonde al geruime tijd in een verzorgingshuis in Bergen, waar hij door diverse ACC'ers werd bezocht. De laatste tijd ging het helaas bergafwaarts met zijn gezondheid. Het recente overlijden van zijn zuster Joan was een extra harde slag voor hem.

ACC kent Rudy als een geweldig lid, die naast het cricketen, heel lang geleden uiteraard, veel voor de club heeft gedaan. Ook voor SGS, waarvan hij ook lid was en vroeger speelde, was hij altijd in touw. Wij bedanken Rudy voor zijn tomeloze inzet, soms als 'gastheer' met drankjes en hapjes, vaak als uiterst nuttige 'klusjesman' in en rond ACC's clubhuis en op de velden. De al binnengekomen reacties, nadrukkelijk ook van buitenlandse coaches en spelers, zijn hartverwarmend.

Altijd klaarstaand om te helpen waar nodig, dat was Rudy. En dat alles met de handicap van slechthorendheid. Zijn liplezen maakte een redelijke communicatie gelukkig goed mogelijk al die jaren.

Wij ACC'ers zullen Rudy erg missen. Zoals SGS in een artikel van Duco Ohm op haar website over hem schreef: Hij was een kanjer!

En dat was-ie.

Rudy Don Griot wordt zaterdag 27 februari gecremeerd in Alkmaar. Meer gegevens volgen hier als de inhoud van de rouwkaart bekend is. Zeker is nu al dat in ieder geval vier ACC'ers aanwezig zullen zijn.

broken image

Het bestuur van ACC geeft met leedwezen kennis van het overlijden op 19 februari 2021 op de leeftijd van 86 van de heer

 

Rudy Don Griot

 

Namens ACC betuigen wij onze oprechte deelneming aan zijn naaste familie en vrienden.

 

Wim Pielage – voorzitter

Ernst-Pieter Knüpfer - secretaris