Return to site

Steun 'Cricket4kids' en maak zo de volgende generatie ook enthousiast voor cricket

broken image

[door de redactie/MvO] "Als we willen dat cricket ook nog door de volgende generatie gespeeld wordt in Nederland moeten we hoe dan ook de participatie verhogen. Cricket4kids is hier een uitstekend initiatief voor.'' Dat zegt André van Troost, ex-profspeler Somerset CCC en Ned. XI, sponsorvoorzitter Excelsior '20 cricket. En gelijk heeft-ie. Doen dus, dat initiatief financieel steunen. Sluit je aan bij de club van ‘Cricket4KIDS vrienden’. Dat is een ''vriendenclub van mensen met passie voor cricket. Mensen die hun passie willen delen met jonge kinderen door hen GRATIS een Cricket4KIDS event aan te bieden.'' Zoals ze dat zelf zeggen. Laat je belangstelling weten via dit adres. Namen van gulle gevers worden desgewenst hier genoemd. Maar ook voor bedrijven die willen sponsoren kan dit interessant zijn. Klik hierop voor meer informatie over de Bedrijvenclub.

De eerste Cricket4KIDS evenementen en clinics hebben inmiddels plaats gevonden en werden zeer enthousiast ontvangen, aldus de KNCB. De eerstvolgende is nog deze maand in Rotterdam. En er zijn er begin volgend jaar events gepland in Haarlem (26 januari), Den Haag (25 februari) en Amstelveen (27 februari). Meer details waren nog niet te vinden op de site.

De al eerder hier geciteerde André van Troost roept in een bericht alle oud spelers en nog spelende leden op om donateur te worden en ervoor te zorgen dat meer kinderen in aanraking komen met onze geweldige sport. ''Mijn donatie is gedaan, doen jullie ook mee?"

De organisatoren: ''Met de bijdrage van de Cricket4KIDS vrienden is het mogelijk om jonge kinderen, onbekend met de cricketsport, een Cricket4KIDS event aan te bieden. Kinderen die de sport cricket nog niet kennen krijgen hiermee de kans om ‘te kunnen proeven’ aan hoe leuk cricket is. Door de events gratis aan te bieden wordt de drempel van deelname voor hen verlaagd. Kinderen die al wel de sport cricket beoefenen krijgen de mogelijkheid om nog vaker hun favoriete sport te beoefenen.

''Ben jij die persoon met passie voor cricket en wil je een Cricket4KIDS vriend worden en vanuit die hoedanigheid een financiële bijdrage leveren om kinderen gratis te laten deelnemen aan Cricket4KIDS? Voor € 100,00 kunnen 10 kinderen gratis deelnemen aan een Cricket4KIDS event.

Vrienden in de Cricket4KIDS vriendenclub worden op een passende wijze en in overleg gewaardeerd. Waarderingsmogelijkheden zijn;

• Naamsvermelding van de vrienden op de Cricket4KIDS website;

• Uitnodiging voor en het meebeleven van een Cricket4KIDS event;

Wil je meedoen en een financiële bijdrage leveren om kinderen GRATIS een kans te geven om cricket te leren kennen, mail naar: cricket4kids@kncb.nl ''

broken image