Return to site

Vooruitblik op cricketprogramma ACC's seniorenteams komende dagen

[door het bestuur] Bijgaand een overzicht van en vooruitblik op vrijdagavond- en zondagcricket dat leden deels eerder al is gemaild als onderdeel van Pitch #12 van 2019.

VOORUITBLIK
 

Voor het eerst weer een kortere vooruitblik want de jeugdcompetitie is al weer afgelopen. Er is deze week nog wel een jeugdteam op tour en er vindt een cricketkamp plaats op ACC.
 
ACC 1 heeft het na de nederlaag tegen Excelsior niet meer in eigen hand met een achterstand van drie punten. De mannen van Saqib gaan er natuurlijk alles aan doen om de spanning er toch nog in te houden.

Om te beginnen met de uitwedstrijd tegen Sparta op zondag. Datzelfde Sparta dat afgelopen weekend voor 22 runs werd uitgebowled door Dosti, hoe is dat nou toch weer mogelijk. Hadden de batsmen van Sparta een collectieve ATV-dag genomen?

Vrijdagavond eerst nog de T20 tegen Rood en Wit op ACC. We zijn nog ongeslagen en moeten onze reputatie van de laatste jaren in de T20-competitie waar maken. Wordt ongetwijfeld een gezellige avond. Komt allen.
 
De Zami Vets gaan na hun overwinning in goede stemming naar VOC om de slag aan te gaan met Beating Bats. Hopelijk zijn we in staat ondanks de vakanties een goed team op pad te sturen.
 
ACC 2 krijgt VOC op bezoek zondag en hopelijk kan de nasmaak van de verloren partij tegen een sterk Qui Vive worden weggespoeld. De wedstrijd tegen VOC is nog even onder voorbehoud, ivm diverse omstandigheden (jeugdtour, vakanties en andere verplichtingen) lijkt het erg lastig om een team op poten te krijgen. UPDATE: wedstrijd is inderdaad gecanceld, helaas.
 
ACC 3 krijgt Hilversum op bezoek. De mannen van Mudi lijken de strijd om de titel niet meer in eigen hand te hebben. Maar om nog enige kans te maken moet Hilversum worden verschalkt.
 
ACC 4 tenslotte heeft de winning mood weer te pakken en er wordt natuurlijk niets anders verwacht dat dat de punten bij Olympia worden opgehaald.

Veel sportieve groeten,
 
ACC