Return to site

'Waanzinnige opening' Jeugd cricketseizoen zondag 28 april op VOC

broken image

[door KNCB's Subir Shrestha] Voor alle jeugdcricketers van Nederland vindt op zondag 28 april een waanzinnige opening van het cricketseizoen plaats op VOC (Hazelaarweg 7) in Rotterdam.

De Topklasse landskampioen van 2018, VOC, neemt het op tegen een KNCB XI in een T20 wedstrijd, met o.a. Stephan Myburgh, Sikander Zulfiqar, Saqib Zulfiqar en Sebastiaan Braat.

Bij VOC spelen natuurlijk de eigen Internationals mee: openingsbatsman Max O’Dowd, wicketkeeper Scott Edwards en natuurlijk captain van VOC en het Nederlands team Pieter Seelaar.

Activiteiten onder begeleiding van ONZE ORANJE MANNEN & VROUWEN!

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er een ruim anderhalf uur durende clinic, verschillende spellen en activiteiten die worden begeleid door het volledige KNCB team en de internationals van VOC.

Na ongeveer het eerste uur is er een 15 tot 20 minuten durende ‘Kids persconferentie’, waar de kinderen hun vraag mogen stellen aan een aantal Oranje spelers/speelsters, onder wie de captain van het Nederlands Elftal.

Als de teams een uur voor de start van de wedstijd beginnen aan hun warming-up, gaan de aanwezige KNCB-coaches verder met activiteiten.

Na deze activiteiten en de warming-up kun je de landskampioen van 2018 tegen de Oranje-mannen zien spelen.

Geef je nu snel op en ga aan (de) slag met de mannen van de Oranje.

Programma

Aanwezig10:45 uur

 Start activiteiten (1)11:00 uur

 Start Kids persconferentie12:10 uur

 Activiteiten (2)12:40 uur

 Start T20 wedstrijd (VOC v KNCB-XI)13.30 uur

Voor eventuele vragen, neem contact op met Tom Heggelman: tom.heggelman@kncb.nl