Return to site

[door Wim Pielage] Komend weekend en de dagen er om heen staan weer bol van mooi cricket.

Op de velden van ACC wordt lekker veel gespeeld dus komt allen kijken. En dan zijn er ook nog mooie uitwedstrijden. Maar we kondigen eerst de thuiswedstrijden aan.

Thuiswedstrijden op ACC

Vrijdagavond 2 juni gaat de T20 voor ACC 1 van start en komen onze buren uit het bos op bezoek.

Om 18:30 uur start deze derby en laten we hopen dat onze mannen de lijn van afgelopen weekend kunnen doorzetten met een goede start in de T20 competitie.

Want drie keer op rij wie droomt daar niet van!!

Op veld twee zal natuurlijk ook de Tip & Run te bewonderen zijn.

Zaterdag 3 juni

ACC 1 krijgt VOC op bezoek en dat belooft een spannende pot te worden. VOC staat twee punten achter ACC en wil de aansluiting met de top niet verliezen.

Om 9 uur neemt de U11-2 het op tegen VRA en de U-13 krijgt Bloemendaal op bezoek. Zal dit mooie jeugdteam de zegereeks voortzetten?

Klapstuk van de dag is ( JJ )natuurlijk de wedstrijd van onze Veteranen tegen Hercules, welke 11 spelers zullen hier voor worden geselecteerd?

Zondag 4 juni

Wederom een mix van jeugd en senioren.

Om 09:00 uur  ACC U11-1 en ACC U9 beide tegen Bloemendaal

Het tweede en derde zijn nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning. Beide spelen tegen VVV.

ACC 2 neemt het op tegen VVV 2 waar in de voorbereiding van verloren werd. Dit is voorlopig de laatste wedstrijd van Zahir Doekhie die maandag weer naar Suriname vertrekt. Dus ook voorlopig laatste kans om van zijn mooie batten te genieten!

ACC 3 begint langzaam maar zeker vorm te krijgen en in het team van de mannen van Nagesh begint het nu steeds duidelijker te worden wie welke rol heeft. Dit keer moet het gewoon gaan lukken.

Dinsdag 6 juni

Om 18:00 uur speelt ACC 2 tegen een Indian Touring team

Uitwedstrijden ACC teams

Zondag 4 juni gaat ACC Zomi op bezoek bij Rood en Wit op het nieuwe complex. Ook dit ACC team is nog op zoek naar de eerste overwinning, afgelopen weekend lukte het net niet. Hopelijk nu meer succes.

Maandag 5 juni speelt ACC-1 bij Quick Haag

ACC-1 sluit een vol pinkster weekend af met een bezoek aan Den Haag en zal volle bak moeten gaan om een plek in het linker rijtje vast te houden.