Return to site

ACC 1 maakt zich op voor

de grote derby tegen VRA

Komt allen!

Komende zaterdag 15 juni speelt ons geweldige eerste elftal in de Topklasse thuis de grote derby tegen VRA. Dat is natuurlijk een wedstrijd die je niet mag missen. Dus komt allen!

ACC-VRA wordt in de hele wereld gezien als de ‘mother of all cricket battles’. Pakistan-India is er helemaal niets bij. De rivaliteit gaat jaren terug. Zeker toen we nog naast elkaar in het Amsterdamse Bos ‘woonden’. Maar tegenwoordig is de Amsterdamse derby nog steeds helemaal geweldig. Beide teams weten dat dit de wedstrijd is die je simpelweg niet mag verliezen. Bloed aan de screen zou ik zo maar willen zeggen. Bij wijze van spreken natuurlijk. Want na afloop drinken de spelers onderling zonder enige twijfel een biertje met elkaar. Of wat anders natuurlijk. Want vriendschap, daar draait het om in de edele cricketsport.

Feest

Het duel tussen ACC 1 en VRA begint komende zaterdag om 11.00 uur. En om het feest nog groter te maken speelt Zami 1 ook nog eens om 13.30 uur thuis tegen VRA op veld 2. Het is op zaterdag dus zonder enige twijfel een ideale dag om te komen kijken. Komt allen! Dan maken we er samen zonder enige twijfel een groot feest van!

Jan Balk

broken image

Foto: Max de Bruin junior.