Return to site

ACC 2 en 4 bowlen briljant bij Knijn

[door Jan Balk]     Het cricketseizoen is zaterdag 3 december officieel van start gegaan. Dat gebeurde tijdens de traditionele bowlingavond van ACC 2 en 4 bij bowlingcentrum Knijn. Bart Sandberg en Stephan Hannema hadden de avond perfect georganiseerd. Het werd een ongelooflijke happening. En het hoogtepunt vond al vroeg plaats.

De organisatoren waren namelijk al maanden bezig om iedereen te informeren over de traditionele opening van het cricketseizoen in Knijn. Iedereen had wel wat van zich laten horen. Behalve Guy Pathak. Appjes, smsjes, brieven, telegrammen en faxen ten spijt, Guy Pathak reageerde echt helemaal nergens op.

Dus besloot superorganisator Bart Sandberg om 17:30 uur, 30 minuten voor aanvang van de nu al legendarische bowlingavond, even te bellen. Guy nam zowaar op en Bart zei:

‘Hé Guy, ga je mee bowlen?’

‘Goed plan. Wanneer?’

‘Over een half uur bij Knijn.’

‘Top, ik ben er bij.’

Niets mooiers dan gasten, die nooit meer dan een haf uur vooruitplannen in hun leven. Het werd dus sowieso een avond om nooit te vergeten.

Maninder Kamboj was helemaal uit Jordanië gekomen om zijn kunsten te vertonen. De briljante linkshandige spinner uit het verleden is tegenwoordig de spin in het web van de luchtmacht. En zijn broer Ajit kwam rechtstreeks uit Gouda en omgeving om mee te doen. Los daarvan gooide Frank van der Meijden uiteindelijk ook nog eens drie strikes achter elkaar. Wat een avond!

Het werd allemaal nog veel mooier. Want na afloop gingen we eten bij restaurant De Overkant, waar het allesbehalve stil was.

Het werd dus alles bij elkaar een legendarische avond. En rond 23:15 uur kon ik al nauwelijks meer normaal op mijn benen staan. Vroeger daarentegen… was het niet anders. Proost!

broken image

Fotobijschrift: Richard Wolfe (links) en Bart Sandberg genieten bij De Overkant na van de nu al legendarische opening van het cricketseizoen bij bowlingcentrum Knijn.