Return to site

ACC 2 living on the edge

[door Irfan Younis] Erop of eronder. Olympia uit altijd lastig. Zo kreeg Stephan Hannema een nieuwe type bal tot zijn beschikking. De "IXU Yorker" werd vervangen voor de "IXU Edge". Een vrij logische keuze, afgelopen wedstrijden geen yorkers gezien dus zijn de ballen naar de fabriek teruggestuurd voor de nodige onderzoeken. Het moet nog blijken of de "IXU Edge" wel goed zijn werk doet.

broken image

Stephan wint de toss en kiest uiteraard voor eerst batten. Dat doen alle non-bowlers. Sean Walsh en de, van 10 vorige wedstrijd naar positie 1deze wedstrijd, ingestuurde Ajit Kamboj mochten het proberen. Uitstekend batten maar niet afmaken. Dat gold ook voor Chris Knoll, Bas van der Heyde en Stephan Hannema. Rehan Younis en Jim Dukker knalden nog de laatste paar overs en zo scoorden wij uiteindelijk 214 runs voor het verlies van 7 wickets. Rehan kwam nog het dichtst bij de half century maar had met 45 runs not out net niet genoeg. 

Tijdens het lunchen werd nog hagelslag op het laatste moment aangeboden en zodoende werden vier sneetjes brood het maximum in plaats van de gebruikelijke drie boterhammen. Overigens werd er ook veel ei en salami geserveerd, dat door sommigen natuurlijk niet in dank werd genomen.

broken image

Tweede inning verliep uitstekend en het werd redelijk snel duidelijk dat de tegenpartij niet echt in de buurt van het totaal zou komen. 129 all out werd het. Één batsman ging nog hitwicket op Bas van der Heyde. Die komt duidelijk niet van de MD-academy.

Batting:

Sean Walsh 28

Ajit Kamboj 23

Chris Knoll 18

Bas van der Heyde 27

Rehan Younis 45 no

Stephan Hannema 19

Jim Dukker 29

Beau te Boekhorst 0 no (één bal aan het dode wicket mogen toeschouwen)

Bowling:

Irfan Younis 2 voor 17 in 8

Devanshu Arya 1 voor 17 in 8

Sheryas Potdar ook 1 voor 17 in 8

Rehan Younis 3 voor 51 in 7

Bas van der Heyde 2 voor 6 in 3

Lekker gespeeld maar zoals Jan Balk al zei:

"There is mushroom for improvement." 

broken image