Return to site


ACC-bestuur blikt terug op eerste maanden en vooruit naar het weekend

broken image

[door het bestuur] Nu de meeste teams alweer drie competitiewedstrijden hebben gespeeld lijkt het een goed moment om even terug te blikken op de achterliggende periode. Wat was het een vreemde tijd. Alles dicht, opeens weer trainen en friendlies en toen toch nog onverwacht de vrijgave van alle buitensport. En iedere keer opnieuw erg snel schakelen. (toevoeging redactie: dit bericht verscheen eerder vandaag in ACC's onvolprezen nieuwsbrief, Pitch#3 van 2020, lees 'm !)

Hoe halen we de contributie gelden binnen terwijl iedereen vragen heeft was de eerste uitdaging. Dit ziet er nu gelukkig goed uit en kunnen we zeggen dat ACC gezond is. We doen nog wel een beroep op onze donateurs en niet spelende leden om hun bijdrages over te maken.
Corona protocollen voor zowel jeugd als seniorentrainingen. Erg goede opkomst op de trainingen want iedereen wil weer sporten. Onderlinge oefenpotjes, goed voor de verdere ontwikkeling van het clubgevoel. En ondertussen zijn het clubhuis en terras zijn weer tiptop in orde gemaakt.
Eerst helaas nog geen open clubhuis. Maart t/m juni is een ramp geweest voor Jose en Jade die zo goed als geen inkomsten hadden. En nu in juli is alles los. En iedereen gaat er vol voor. En wanneer ik iedereen zeg dan betekent dat ook de meer dan 40 nieuwe leden die zich bij ACC hebben aangemeld en actief zijn. Hiervan is de helft jeugd en dan vooral de jongste jeugd. Wat een mooie ontwikkeling.
Het is dan ook waanzinnig gaaf om te zien hoeveel jeugd activiteiten er momenteel gaande zijn op ACC. Van trainingen tot clinics en van privétrainingen tot de waanzinnig Lockdown Tour Kamp! En al deze activiteiten onder de bezielende leiding van Taku en Richard.
 
Afgelopen weekend was sportief een topweekend, alle teams wonnen hun wedstrijden. En dat betekent dat ook het 1e team van ACC de eerste punten pakte. Zij waren veel te sterk voor Sparta. Nieuwkomer Charles en youngster Mees legde de basis met ieder 4 wickets. Bij het 2e al weer een century voor Bas, Nagesh 5 wickets in het 3e, de Zomi gewoon baas tegen VCC en de Zami te sterk voor Hilversum.
Bij de jeugd was de U17 oppermachtig tegen Quick HG en de U15 een maatje te groot voor Qui Vive en hetzelfde is waar voor de U13 tegen Kampong.
 

Ja het leeft op ACC.

Komend weekend
En er staat weer van alles voor de deur.
De Jeugd op zaterdag:
ACC U11 tegen Bloemendaal op ACC
ACC U13 uit tegen VRA
ACC U15 tegen Kampong op VRA
ACC U17 tegen HCC op ACC
 
Ook op zaterdag:
ACC Zami tegen VRA op VRA
ACC 3 tegen Qui Vive op Qui Vive
 
Zondag:
ACC 1 tegen VOC op ACC
ACC Zomi tegen Hermes dvs op ACC
ACC 2 heeft het weekend vrij
 
Er is dus van alles te beleven. Het eerste moet in staat zijn de positieve trend door te zetten in de wedstrijd tegen VOC. VOC is momenteel een team dat helaas aan alle kanten rammelt. Dus doorpakken mannen. En de andere teams hebben ook alle mogelijkheden de ingezette lijn voort te zetten. Maar belangrijkste is toch:
Geniet en blijf gezond!

Veel sportieve groeten, ACC