Return to site

ACC officieel uit haar winterslaap!

[door Het Bestuur]

ACC is nu officieel uit haar winterslaap. Afgelopen weekend met prachtig weer is het weer los gegaan op ACC.

Op zaterdag vond de traditionele klusjes dag (Steak your hands out de Mauw) plaats.  Rond 11 uur verzamelde zich een mooie groep behulpzame leden die de diverse werkzaamheden ter hand namen.

Het terras is weer cricket gereed, veld 1 heeft een prima pitch, pitch veld 2 is voor het eerst onder handen genomen, de site screens hangen bij de kooien, kleedkamers 2 en 3 zijn weer spik en span voor ontvangst van onze tegenstanders noemt het allemaal maar op.

Er moet natuurlijk nog wel het één en ander gebeuren maar het grote werk is achter de rug. Iedereen die geholpen heeft VAN HARTE BEDANKT.

 

Op zondag kon dan ook zonder problemen de eerste oefenwedstrijd van ons eerste tegen het nationale team van Belgie worden gespeeld.

Een erg jong ACC kwam tot een 158 runs in 50 overs, waarvan Saqib er meer dan 50 voor zijn rekening nam.

Uiteindelijk wist Belgie dit totaal in de 49e over (de zon begon al achter de kantoren te zakken) te passeren voor het verlies van 7 wickets. Vier van deze wickets werden genomen door onze youngster Aryan. Dat belooft wat voor dit seizoen.

Het was ook goed om Sikander weer vol in actie te zien als bowler na een jaar blessure leed.

Een goede cricketwedstrijd die veel vertrouwen geeft voor het komende seizoen. En nu eens kijken hoe het zondag tegen Sparta gaat. Aanvang 12:00 uur op ACC

broken image

Op bovenstaande foto de kleine helden; Bella, Matthew en Sebastian keihard aan het werk :)