Return to site

Geweldige gabbers winnen indoor toernooi zonder schuurpapier

[door Jan Balk] Terwijl het seizoen nog niet eens begonnen is, hebben de geweldige gabbers van ACC U11 hard ball de eerste titel al binnen. He indoor toernooi in de Nieuwe Bankrashal in Amstelveen werd afgelopen zondag glansrijk gewonnen dankzij klinkende zeges op Rood en Wit, Qui Vive en Bloemendaal.

 

Terwijl de Australiërs er zelfs met het illegaal gebruik van schuurpapier om de bal op te poetsen niet in geslaagd zijn om Zuid-Afrika te verslaan, wonnen de goudeerlijke geweldige gabbers gewoon op eigen kracht. De warming-up was al een belevenis op zich. Want met dank aan een temperatuur van boven de 20 graden konden we buiten voor de deur van de hal wat vangetjes oefenen voordat we binnen de ene na de andere tegenstander versloegen.

 

Zenuwachtig

Na knappe zeges op Rood en Wit, Qui Vive en Bloemendaal stonden we in de finale opnieuw tegenover Qui Vive. Het runnen was wat zenuwachtig waardoor verschillende geweldige gabbers run out gingen, maar desalniettemin slaagden we er in om de eindstrijd winnend af te sluiten. Aadit Akre, Aadit Dhaninkal, Harshdeep Singh, Edward Thomas, Oscar Trevethan, Tibo Balk, onze nieuwe kracht Olaf Erkens en onze gastspeler Atharva Batra speelden allemaal fantastisch. Het belooft dan ook nu al een fantastisch seizoen te worden. Woensdag 19 april staat om 17.30 uur de eerste buitentraining op het programma. Wat een feest!

broken image