Return to site

ACC's U13 zelfs niet te stoppen door files en omleidingen
 

broken image
[John van Vliet] Het leek zo’n goed idee, vriendschappelijk spelen tegen HBS die ook vrij waren afgelopen zondag. In al onze goedheid stemden we af dat we naar HBS zouden gaan want de U13 van deze prachtclub speelt op 1 na enkel uit wedstrijden en wilden nog wel een keertje thuis. Geen probleem voor de cricketgrage mannen van de U13. Domme keuze bleek achteraf want uitgerekend afgelopen weekeinde was de A4 richting Den Haag dicht… File op de weg en in de groepsapp. Gelukkig konden we daardoor wel het Tweede (Jan Balk) tijdig informeren dat uit moest naar Leiden en via de schitterende A44 kon rijden. En op tijd was (zie verslag Ajit). 
Niet gehinderd door de Pech Onderweg kwam het vrolijke 8tal aan op Craeyenhout. Zonder Mees en Isaac (gelukkig weer beschikbaar!) die in U17 speelden gingen de piepjonge mannen aan bat. Niet makkelijk op de wisselende bowlerij van HBS. Veel extra’s (53) maar de ballen die goed waren bleken lastig te bespelen. Zinesh topscorer met 17 als openingsbatsman. Rest van de runs op een rijtje; Ibaad (3), Paz (4), Anat 7 (1x6!), Fahim (8), Alberto (1), Bryan (1) en ook Jake die gelukkig weer kan spelen omdat het ijshockey nu echt klaar is met een hele goede 9 runs. Totaal 102. 
Werk aan de winkel dus in het veld. Weer bleek dat al het trainen van de Zulfi’s echt helpt. Veel minder extra’s (22)  dan de tegenstander, scherp fielden en vooral strak bowlen hield HBS kort. Uiteindelijk waren zij all out voor 54. De wickets netjes verdeeld door Anant (2), Zinesh (2), Fahim (2), Paz (1), Jake (1). De 2 vangen van Ibaad hielpen natuurlijk ook mee. Zaterdag spelen de mannen tegen Bloemendaal dat net terug is van tour uit Engeland en daarvoor ook al in vorm was.

Kijktip aan het talloze publiek van ons 1e team: loop voordat ons vlaggenschip begint om 11.00 tegen VOC even langs bij de U13 op veld 2. Dank!
broken image