Return to site

ACC twee, het zit niet mee

[door Irfan Younis] Vraag een Fransman tegen wie ACC 2 vandaag heeft gespeeld en hij zegt Rot & Vies. Dat was het ook: op een rot veld hebben we vies verloren. Michael Dukker had het woensdag nog zo gezegd, neem twee legspinners mee en op de lange bal naar voren en op de korte bal naar voren. 

Op zaterdag in Haarlem aangekomen, zijn we ons rot geschrokken. Om op zo een wicket te batten, valt vies tegen. Dan verliezen we (lees Hannema) ook nog eens de toss met een vieze munt, dan voel je je wel rot hoor. Enfin, eerst batten met een duidelijke boodschap. Geen rare schoten, goed ROTeren en niet terug deinzen voor vieze singles. Makkelijker gezegd dan gedaan. Helemaal als de tegenstandiger je rot en vies aankijkt. 

Met een hoop moeite uiteindelijk 100 runs bij elkaar gescoord in 38 overs. Dat had natuurlijk veel meer moeten zijn. Tja, het is niet altijd feest. Rood & Wit 2 wint met 7 wickets in de 23ste over. Jan Balk pakte nog alle drie de wickets. 

Toch ook mooi nieuws. Terwijl we terug naar de parkeerplaats gingen, liepen we langs een kapel. Daar was net een stel getrouwd. Niet met rotte bloemen die vies stinken maar mooi Rood & Wit. Thuis pakken we jullie!

broken image