Return to site

ACC U9: Het was niet onze dag bij VRA

[door Uja] De score zegt alles... Het was niet onze dag bij VRA: VRA vs ACC  271-106.

Halverwege de U9 competitie is er een behoorlijk contrast tussen de teams: VRA won alle matches, ACC geen enkele. Acht tegen acht spelertjes. VRA stelde voor om 16 ipv 12 overs te spelen - dat vonden we goed. VRA eiste vervolgens 6 fielders op het veld, "zodat er meer runs gescoord kan worden". Wij hielden wel vast aan het spelen met de zachte plastic ballen.

Anyway, de match begon. Nou ja... Match? The Poell broers- Aryan en Rohan konden enigszins meekomen met het niveau. De rest van ons gloednieuwe en vrij jonge team heeft nog een paar jaar om het te leren. Quick ones om op te trainen: ballen die nu langs rollen tegenhouden door opzij te stappen, sneller "eerste bal op het pylonnetje", batten in het algemeen. Maar met elke wedstrijd krijg je meer ervaring.

Rohan Poell scoorde 21 runs (met 4 boundaries erbij). Als bowler nam hij een wicket en liet 9 runs toe in 2 overs.  Bij VRA scoorde Aman Raja 44 runs uit zijn 12 ballen, een half-century als je de no-balls zou mogen meerekenen. 8 vs 3 wickets, 196 vs 70 runs, 35 vs 19 bonus runs.

Nou ja..... Volgende week een gezellige match tegen Bloemendaal 2!

broken image