Return to site

ACC U15 bijt het spits af met unieke nederlaag tegen VRA op twee velden

[Door Jan Balk] ACC U15 heeft een bijzonder enerverende wedstrijd gespeeld tegen VRA 1. Het werd sowieso een duel om nooit te vergeten, al was het alleen maar omdat de onvervalste derby op maar liefst twee verschillende velden werd gespeeld. ACC verloor nipt met 129 runs.  

VRA batte eerst en maakte op veld 3 van ACC indruk met een totaal van 225 runs voor het verlies van 6 wickets in 30 overs. Vooral Ibrahim Shah batte uitstekend en sloeg 47 runs bij elkaar. Met de bal maakte Sayid Sadat indruk. ACC speelt dit seizoen samen met Hilversum en Sayid is een van onze krachten uit Het Gooi. Hij spinde prachtig en nam een fraai wicket. Ook Paktin Zazai, eveneens van Hilversum, bowlde prima en nam twee wickets. Daarnaast had Edward Thomas ook al een clean bowled met misschien wel de mooiste bal van de wedstrijd. Hij zwaaide iets naar buiten waardoor het paleis van Amaan Raja (29) ineenstortte. De ook al van Hilversum afkomstige Tarun Moorty had ook al een wicket. Halverwege de innings verhuisden we van veld 3 van ACC naar veld 2. Je moet tenslotte wat als je zo veel velden tot je beschikking hebt.   

Aan bat moesten wij genoegen nemen met 96 runs. Tibo Balk had geopend met 13 runs. Vervolgens hadden Sayid (25) en Tarun (16) een fantastisch partnership. Speciale dank gaat ook uit naar Ravi, die eigenlijk in ACC U15 speelt, maar graag wilde invallen. Beterschap vanaf deze plaats verder aan Graham de Bruin, die wat last heeft van zijn knie. En onze nieuwe kracht Roman Yashneil, die nog wat hinder ondervond van een boosterprik tegen het coronavirus, wil ik bij deze ook een zo spoedig mogelijk herstel wensen.   

Komende zondagochtend spelen we wederom thuis tegen VRA 2. Zorg dat je er bij bent!   

Klik hier voor meer cijfers.   

broken image

Fotobijschrift: Olaf Erkens (links) en Tibo Balk verzorgen het water tijdens de wedstrijdtussen ACC en VRA.