Return to site

ACC U15 sluit competitie af met klinkende nederlaag tegen VCC

 

ACC U15 heeft de competitie afgesloten met een klinkende nederlaag. VCC was veel te sterk en won met acht wickets. Maar wat hadden de talenten van ACC, dat dit seizoen een combinatieteam vormt met Hilversum en Qui Vive, dapper gestreden tegen het sterrenteam uit Voorburg.

Bij VCC deden verschillende toptalenten mee. Zo stonden er grote namen als Cedric de Lange, Alejo Nota en Farhaan Khawaja in de basis. Ondertussen had ACC met Sayed Sadat, Rakesh Sripatnala, Edward Thomas, Olaf Erkens, Sam Lord, Tibo Balk, Lonne Balk, Tarun Moorty, Yashneil Rokkam en gastspeler Jens Toxopedeus natuurlijk ook alleen maar toppers in huis.

Uitstekend

Vooral dankzij uitstekend batten van Tibo (61), Sayed (23) en Edward (5 not out) slaagde ACC er in om een totaal van 147 runs te maken. Dit was zonder enige twijfel een geweldige prestatie op het uitstekende bowlen van VCC. Vooral Alejo, die als fastbowler begon en als spinbowler eindigde, maakte indruk met 3 voor 8 in 3.4 overs.

De Dutch Lions Cedric de Lange (33), Alejo Nota (27*) en Farhaan Khawaja (39*) lieten er vervolgens geen gras over groeien en zorgden er voor dat het totaal eenvoudig werd gepasseerd. Vooral Farhaan zag ze als meloenen en sloeg twee geweldige zessen.

Teamspirit

De voor elke meter strijdende spelers van ACC deden het zeker niet onaardig in het veld. Sayed slaagde er in om Cedric met een lbw naar de kant te sturen en Lonne nam het wicket van Harsh Ratore dankzij een fantastische vang van Sayed. Al met al was het uiteraard weer een onvergetelijke wedstrijd.

De talenten van ACC U15 kunnen mede dankzij de geweldige leiding van de altijd positieve captain Sayed met zijn allen terugkijken op een fantastische competitie waarin ze ongelooflijk veel geleerd hebben. Wat een geweldig team! Vooral de uitstekende teamspirit en de mentale sterkte van de spelers heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op alles en iedereen. ACC en natuurlijk ook Hilversum en Qui Vive gaan dan ook dankzij deze talenten zonder enige twijfel een schitterende toekomst tegemoet. Wat een feest!

Klik hier voor meer cijfers.

Jan Balk

broken image

De spelers van ACC gaan na de klinkende nederlaag tegen VCC met zijn allen op de foto. Foto: Ramesh Sripatnala