Return to site

ACC U17 wint op voortreffelijke wijze van VVV

ACC U17 heeft op schitterende wijze dik gewonnen van VVV. Zowel het batten, bowlen en fielden was uitstekend verzorgd met dank aan de geweldige inbreng van verschillende spelers van ACC U15.

Captain Gijs Evers koos na gewonnen toss voor eerst batten op een kletsnat veld. Tibo Balk (39) en Gijs (34) openden vervolgens voortreffelijk. Vooral het runnen was een lust voor het oog. Er werden heel veel eentjes gepakt. Daarnaast verdwenen verschillende ballen zonder en met stuiteren het veld uit.

De normaal in ACC U15 spelende Conrad Kieser (21) en Ayaan Farooq (20) gaven de prima opening een uitstekend vervolg. Later deelden Joshua Francis (10) en Bashir Hakimi (9) nog enkele rake klappen uit terwijl de ook al normaal bij ACC U15 spelende Rakesh Sripatnala met 2 runs not out bleef. Dit alles resulteerde in een prachtig totaal van 214/8 in 30 overs.

Reflex

Ook bowlend en fieldend deed ACC het uitstekend. Zo pakte Gijs Evers op het bowlen van Rakesh al snel met een waanzinnige reflex een schitterende vang in de slips. VVV batte vervolgens niet eens zo onaardig, maar het bowlen van ACC was simpelweg te goed waardoor de wickets regelmatig bleven vallen. Deze andere wickets werden prima verdeeld over Edward Thomas (1), Ayaan Farooq (1), Rehan Muhammad (1), Tibo (2) en Gijs (2). Gijs pakte ook nog eens een tweede vang en Conrad en Rehan hielden eveneens een vangetje vast. VVV moest genoegen nemen met 191/9.

Komende zondag spelen we uit tegen VVV de allerlaatste wedstrijd en laten we met zijn allen proberen om het seizoen op gepaste wijze af te sluiten.

Jan Balk

Klik hier voor de scorecard  

broken image
broken image
broken image