Return to site

ACC Youth Tour - the full report

Now all matches on one page :) enjoy

[Door Robert en Jake - 23 Juli 2018] Harshdeep en Jake kwamen op verschillende tijden op het vliegveld aan. Joshua kwam ons ophalen met Giles, die al een tijdje hier waren bij familie. Ze kwamen ons ophalen in een klein busje en reden toen naar het kamp waar we verblijven. Tibo en Lonne reden van Nederland naar Frankrijk waar ze in de Autotrein gingen tot en met Engeland. Daar is zijn nog bij een grote winkel gestopt Salix en zijn toen naar het kamp gereden. Vijf minuten later is Olaf aangekomen die ook hetzelfde heeft gedaan alleen een dag daarvoor en is ergens in Oxford blijven overnachten en is de volgende dag naar het kamp gereden. Na Olaf is Tristan aangekomen die met de auto is gekomen. De rit duurde 8 uur en hij is via de Kanaaltunnel gekomen. Robert en Senna zijn met de Camper gekomen, de rit duurde ongeveer twaalf uur. Toen kwamen Aadit en Aadit met het vliegtuig aan en zijn toen met de auto naar het kamp gereden. Net zoals Jake en Harshdeep maar weer in verschillende auto’s. Toen hebben we avondgegeten. We aten spaghetti Bolognese en voor de vegetariërs spaghetti met tomatensaus. Na het eten speelden we een nachtspel, een versie van verstoppertje. Tijdens het spelen kwam Gijs om ongeveer elf uur/ half 12 en toen speelden we met Gijs door.

Match 1: Lechlade & Langford vs ACC

[Door Olaf en Joshua - 24 Juli 2018]

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image

Match 2 - Fairford CC vs ACC

[Door Lonne en Tibo - 25 juli 2018]

We begonnen in de ochtend met eieren zoeken. Daarna gingen we ontbijten. We aten omeletten, worstjes en ham.

Vervolgens gingen we cricketten in de indoorhal. Dat deden we met de bowlingmachine. Daarna gingen wij de wedstrijd spelen.

Robert was de captain. Hij verloor de tos waardoor we begonnen met batten. We hadden 121 runs, er zijn er van ons 9 uitgegaan. Toen de innings voorbij was gingen wij fielden. Wij hadden er ook negen uit. Zij hadden er bij het einde 101. Dus wij hebben gewonnen.

Iedereen vond het heel leuk en was blij dat wij gewonnen hadden.

Match 3 - Poulton CC vs ACC

[Door Harshdeep - 25 Juli 2018]

broken image
broken image
broken image

Day 5 - Gloucestershire vs Glamorgen T20

[Door Tristan] Ik ging met het team naar een T20 wedstrijd Gloucestershire tegen Glamorgan op vrijdag 27 juli. Voor de wedstrijd hadden we een ontmoeting met Graeme van Buren (oud-coach van ACC) die 12e man was bij de wedstrijd. Ik ging helaas wat eerder weg omdat we de Trein van Dover naar Calais moesten halen, maar die had vertraging dus eigenlijk had het niet gehoeven.
Er waren heel veel mensen want het was uitverkocht met 20.000 bezoekers. Tijdens de wedstrijd zijn er veel zessen geslagen maar helaas niet richting onze tribune. Ik heb ook nog een pet van Gloucestershire gekocht net als een paar andere jongens. We zaten hoog op de tribune. Onze tribune zat achter de bowler of wicket keeper waar we het goed konden zien veder was het warm en dronken veel mensen bier. Gloucestershire heeft uiteindelijk gewonnen, maar dat dachten we al toen we weg moesten.

broken image
broken image