Return to site

Hercules voor tweede keer iets te sterk 

[door De Veteraan]

En we hadden er zo veel vertrouwen in. 11 spelers, relatief jong veteranen team en schitterend weer.

Wat kon er mis gaan, niets toch.

Oeps, de toss verloren. Toch eerst batten, dat viel weer mee. Helaas wel op het tweede veld met postzegel screens en ver van verkoeling en sanitair.

Lichamelijk ongemak, een verkrampte schouder, een verrekte lies en een achilles probleempje. Dit gecombineerd met ouderwets across the line spelen op rechte ballen zorgde er voor dat we niet verder kwamen dan 153 runs in 34 overs.

Michael sleepte zich in twee delen (tussen pauze om lies te kalmeren) tot een run of 40 en bleef not out. Geen dalende bal gezien. Alex en Wim (na eerst broerlief vakkundig te hebben uitgerund) voegde hier ook nog wel wat behoorlijks aan toe, maar gingen beide cross the line op een rechte bal…..

In het tweede bedrijf ging het best aardig, Joost als vervanger van Antoni pakte drie vangen, maar het was net niet goed genoeg. De wickets werden verdeeld tussen Richard ( met ET voeten), Beau (nu al zijn veteranen debuut) en Wim.

Hercules passeerde ons totaal  in de één na laatste over en waren natuurlijk in alle staten na deze zwaarbevochten overwining. Na de lange terugtocht naar het terras werd er nog gezellig een drankje genuttigd en werd er al vooruit geblikt naar de wedstrijd op 11 aug op ACC.

Voor de cijfer liefhebbers verwijs ik naar de KNCB site, waar de details dinsdag nog niet te vinden waren.

broken image