Return to site

ACC1, ACC2 en 3 en Zomi in oefenwedstrijden a.s. zondag

[door de redactie] Zondag a.s. staat alweer de 5e oefenwedstrijd van ons eerste elftal op het programma, thuis tegen VOC om 11.00 uur (en niet om 12 uur, zoals eerder gemeld). Bovendien wordt op het tweede veld ook de eerste pot gespeeld. ACC 2 neemt het om 10.30 uur op tegen een mix van ACC 3 en ACC Zomi. En mooier weer is voorspeld!

’’Dit staat garant voor een hoop spektakel met al die spelers die staan te trappelen om na de winter weer hun cricket talenten aan iedereen te tonen,’’ aldus het bestuur. ‘’Ons super trio is er als het goed is weer bij ACC1 maar we moeten het nog zonder een buitenlandse speler doen dus zal de jeugd waarschijnlijk ook weer z’n steentje bij moeten dragen.’’

Kortom een mooie zondag op ACC, komt allen en geniet.

Terugkijkend: ‘’Na een seizoenstart met schitterend weer en een mooie overwinning tegen Punjab gingen de resultaten helaas net zoals het weer de verkeerde kant op. In een sterk wisselende opstelling, o.a. door Nederlands A verplichtingen van onze drieling, had het elftal vaak een erg jong gezicht en was het in de kou niet opgewassen tegen Sparta, België en Rood en Wit.’’

En let op: de eerste competitiewedstrijd van ACC1 van zaterdag 6 mei (aanvang 11 uur), een uitwedstrijd tegen Dosti, is verplaatst en wordt nu op ’t Loopveld gespeeld.

Bovenstaande tekst was grotendeels ook te lezen in de vierde elektronisch nieuwsbrief van onze vereniging voor 2017 die vorige week is gemaild. Zoals je kon zien is de naam gewijzigd en kunnen wij je melden: De Pitch is Back!