Return to site

ACC1 buigt thuis ook voor Quick Haag - Catches win matches!

[door Observer] Bijna had ik met positief nieuws over ACC1 kunnen komen.  Immers Quick Haag,  aan bat in een poging ons niet bijzondere totaal van 189 te evenaren, stond na 5 overs op 16/3. En had niet veel later op 30/5 kunnen staan als de geboden kansen waren geaccepteerd!

Nu duurde het tot 62 voor er 5 wickets down waren, en er nog steeds uitzicht op succes was. Maar Stokkers en Mol verdedigden zich taai en boden gaande weg opnieuw een kwartet vangkansen dat helaas echter een zachte dood in het gras stierf... De beide Haantjes lachten in hun vuistje en gingen er met de punten vandoor! Stokkers 81 no en Mol 70 no. Zonde.!! 

 
Aan bat kwamen de eerste 7 ACC- allemaal in de dubbele cijfers, maar niet overtuigend. Alleen Rehmat (32) en Sikander (44) stootten door maar de rest bleef tussen 10 en 18 runs steken en viel ten prooi aan slechte slagen.

 

Met dit resultaat komt ACC samen met Punjab op een gedeelde laatste plaats terecht. Om daar vanaf te komen moet zaterdag as. in Schiedam even van het ongeslagen Excelsior worden gewonnen…   Advies: neem Bas mee!

Graag even een dankwoordje aan Mrs. Kate Holdsworth die – bij afwezigheid van David - zo vriendelijk was om voor ACC in de 2e innings het scoren te verzorgen. Zij is een enthousiaste Engelse cricket liefhebster die regelmatig bij ons komt kijken. En in onze winter trekt zij graag met de Barmey Army naar warmere oorden All England achter na. Bedankt Kate! 

[Bijgaand scoresheet wedstrijd en laatste stand van KNCB]

broken image
broken image