Return to site

Schitterende zege helpt geweldige gabbers U11 hb langs Kampong

[door Jan Balk] De Geweldige Gabbers van ACC U11 hb hebben wederom een prachtige wedstrijd gespeeld. Tegen Kampong werd op ons schitterende derde veld zo maar de tweede zege van het seizoen geboekt. Aadit Dhaninkal won de toss en koos voor eerst fielden. Dit feit alleen al leverde een zeer enthousiast gejuich op van de Geweldige Gabbers.

 

Opzienbarend 

Vervolgens slaagden de Geweldige Gabbers van ACC er in om het totaal van Kampong te beperken tot 77/3. Aadit Dhaninkal, Harshdeep Singh en Laksya Somani namen ieder een wicket. Verder was het bowlen van Edward Thomas opzienbarend. Het jonge talent slaagt er in om werkelijk elke bal keihard op perfecte lengte iets buiten de offstump te bowlen. Echt ongelooflijk. 

 

Aan bat deed ACC het vervolgens ook uitstekend. Aadit Dhaninkal (9), Tibo Balk (10) en Harshdeep (10) zorgden voor een prima start. Vervolgens deelden Saisurya Shriram, Arth Batra en Edward rake klappen uit. In de slotfase werd het uiteraard razend spannend.

 

Koel 

Gelukkig hielden de laatste twee batsmen Olaf Erkens en Lakshya er in om het hoofd koel te houden. Alles bij elkaar eindigde ACC op 109/6 waardoor de schitterende zege een feit was. Wat een feest! 

Ook de spelers van Kampong lieten zich van hun beste kant zien tijdens de bijzonder sportieve wedstrijd. Het gevolg was dat alle spelers na afloop met elkaar gebroederlijk op de foto gingen.

 

Komende zondag mogen we thuis om 09.00 uur aantreden tegen Bloemendaal. Ook deze wedstrijd belooft nu al een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden. Zorg er dus voor dat je er bij bent.

 

ACC U11 hb-Kampong 2-0 
Kampong 77/3. 
ACC 109/6. Sharon 2/15/3, Dato 3/15/3. 

broken image