Return to site

ACC2 wint klinisch van Kampong 2 met hattrick van Chris Knoll

[door Rehan Younis] Klinisch - Webdefinities - vast te stellen via lichamelijk of bijkomend onderzoek

Dat klopt als een bus. Na enig onderzoek: het warme weer, droog gras, een wk-finale om 17:00, besloot Acc namelijk klinisch eerst te gaan fielden. Dat Hannema de toss niet won maar ook niet verloor, maakte het des te klinischer.
Bij het onderzoeken van het scoreboek zult u zien dat er uitstekend werd gebowled. 130 runs tegen was het resultaat na 40 overs en bovendien all out. Dat is absoluut klinisch. Net als het fielden trouwens. Daar was soms zelfs lichamelijk onderzoek voor nodig. Ajit liet bijvoorbeeld geen bal door. Wat een geweldenaar! Als het niet lukte met zijn handen, deed hij net zo lief met zijn oog. Jaja, die jongen heeft er kijk op. Chris Knoll (4 voor 11 in 7) maakte het vervolgens klinisch af met een absolute hattrick. Dat bijkomend onderzoek had weer een bijkomend voordeel in de vorm van 2 juggies.
broken image
Het openen van ACC begon heel klinisch. Een gezonde runrate en foutloos batten. Bijna dan. Shaun ging tot zijn afgrijzen namelijk run out aan het dode wicket nadat een straight drive van Jammo lichtelijk getoucheerd werd door de bowler. Eenmaal aan de kant vertelde hij dat dat de lulligste manier is om uit te gaan. Na enig bijkomend onderzoek besloten wij dat echter te rectificeren. Een send-back is toch erger.
De basis was echter immers al gezet, mede dankzij uitstekend batten dus van Jammo (48 runs). Werkelijk waar een lust voor het oog. Bas hoefde hem alleen nog binnen te tikken. Het gras was inmiddels bezaaid, Bas hoefde nog slechts te oogsten. De fundering was gelegd, Bas kon gaan metselen. Het buisje was geïnsemineerd, Bas kon gaan broeden. Enfin, we wonnen klinisch.