Return to site

Competitie start in weekend 4-5 mei, 4 mei clubhuis vroeg dicht

[door het bestuur] Komend weekend start de competitie weer. Op zaterdag komt het ZamiVet team voor het eerst uit in de Zami afdeling tegen Concordia. Na het opheffen van de veteranen afdeling hoopt het team met iets oudere mannen hier een goed plekje te vinden. Deze wedstrijd begint al om 11 uur omdat het clubhuis om 17:45 sluit vanwege de Dodenherdenking die om 18:00 bij onze zustervereniging AFC zal plaatsvinden.

 

In het ZamiVet enkele nieuwe gezichten en een hoop oude bekenden. Maar kunnen deze mannen het Zami niveau wel aan?

 

Zondag ontvangt ACC1 buurtgenoot VRA. Dit belooft een interessante wedstrijd met de witte bal en gekleurde tenues te worden.

 

We zijn zeer benieuwd hoe de mannen van Saqib uit de startblokken komen. De getoonde vorm in de oefenwedstrijden geeft een goed gevoel. 129 runs van Saqib en 5 wickets voor Sikander tegen Punjab laten zien dat zij er helemaal klaar voor zijn.Ook Shirase heeft al een zak vol runs bij elkaar getikt.

 

En er wordt natuurlijk direct veel verwacht van onze coaches Brady en Jean die donderdag in Nederland zijn aangekomen. Hopelijk kunnen zij zich snel aanpassen aan de Nederlandse pitches en temperaturen.

 

Komt allen om onze vlaggenschip te ondersteunen.

 

Het vierde gaat zondag ook de wei in op ons tweede veld en ontvangt daar Excelsior. Veel spelers hebben in de winter (Reade hal) doorgetraind en zijn al weken actief in de kooi. Dus je zou zeggen dat kan niet mis gaan, kat in het bakkie.

 

We gaan het zien.