Return to site

Cricket vs Voetbal

derde wedstrijd ACC 2 afgelast

[door Irfan Younis] David tegen Goliat. Ga ik extra vroeg naar bed, neem ik in de ochtend nog een warm bad met zout en mineralen om de spieren weer soepel te krijgen en geef ik mijn kinderen een extra dikke knuffel bij vertrek. Dan nog even op de fiets duizend keer het liedje Eye of the Tiger afluisteren. Dit allemaal ter voorbereiding op de wedstrijd van het tweede tegen Olympia uit Gouda. Kom je om 10:30 op het Loopveld aankakken en tot mijn verbazing zie ik allemaal voetballers op het tweede veld spelen. Belachelijk. Alle topvoetbalcompetities zijn al afgelopen, maar de amateurs voetballen vrolijk verder. Moeten wij nota bene de wedstrijd cancellen. Om toch maar optimistisch te blijven. Ik had anders nooit de bruiloft van prins Harry en prinses Mehgan kunnen zien. Wat was haar jurk mooi! (Wo)man of the match, by far. Stumps up.