Return to site

De vrolijke vriendjes van ACC U10 winnen lachend van Rood en Wit

[door Jan Balk] Het komt maar heel zelden voor dat tijdens een cricketwedstrijd echt alles goed gaat. Maar afgelopen zondag was het zo ver bij de vrolijke vriendjes van ACC U10. Het resulteerde in een klinkende zege op Rood en Wit. ACC mocht eerst batten en het kunstgrasveldje van Rood en Wit liep als een trein zonder vertraging. Het gevolg was dat de vrolijke vriendjes zo maar 202 runs scoorden. Dit was onder meer te danken aan 29 runs van de perfect battende topscorer Joshua Francis.

Uitstekend

Ook Nischal Kondhuri batte uitstekend en maakte 21 prachtige runs. Zelfs Sachin Tendulkar was op zijn negende lang zo goed niet als onze eigen Nischal. Natuurlijk speelden er nog minstens zes andere sterren bij de vrolijke vriendjes van ACC. Dan denk ik zo maar aan Mayank Kondhuri (12), Aaditt Jain (19), Tibo Balk (17), Harshdeep Singh (11), Aadit Akre (10) en de onwaarschijnlijk mooi recht spelende Aadit Dhaninkal (11).

Na ons fraaie totaal werd het nog mooier. Dit had te maken met uitstekend bowlen en magistraal fielden van de vrolijke vriendjes van ACC. We hadden ook nog eens een echt waanzinnig mooi hoogtepunt. Dat was te danken aan een weergaloze vang op mid-wicket van Mayank Kondhuri. Wat een onwaarschijnlijke goeie reactie!

Natuurlijk

Maar om nou te zeggen dat Mayank Kondhuri, Joshua Francis, Nischal Kondhuri, Tibo Balk, Aaditt Jain, Aadit Dhaninkal, Harshdeep Singh en Aadit Akre ook nog eens goed gebowld hebben... Ja Natuurlijk! Daar kon zelfs de topscorer van de dag van Rood en Wit Laurens van Arkel (30) helemaal niets aan veranderen. De Haarlemmers zaten voor 132 runs aan de kant en de vrolijke vriendjes van ACC boekten hun derde zege op rij. Wat een feest!

Rood en Wit U9-ACC U9 0-2
ACC 202. J. Francis 29, N. Kondhuri 21.
Rood en Wit: 132. Gilles 24, L. van Arkel 30.

Fotobijschrift: Aaditt Jain kan uren na de zege met zijn vrolijke vriendjes op Rood en Wit nog steeds niet stoppen met lachen.