Return to site

Dubieuze start ACC2 uit tegen Qui Vive, maar mooie overwinning!

[door Stephan Hannema] Of ik het nou leuk vind om verslagen te schrijven? Nou nee.. Maar het is natuurlijk wel leuk om de verslagen te lezen. Dus ben ik van mening dat er ook vanuit de tweede elf wat op papier moet komen over de afgelopen wedstrijd.

Deze week mochten we het uit opnemen tegen Qui Vive. Die wedstrijd staat garant voor een te kort aan spelers. Ik vraag me nog steeds af hoe dat komt 🙄. Een ‘fout’ ingepland weekendje weg zorgde er dan ook voor dat ik het aanvoerderschap heb moeten overdragen aan Rehan Younis. Die dit met veel pijn en moeite op zich nam. Ik gaf hem een paar ballen en het scoringsboek en wenste hem vorige week woensdag alvast heel veel succes.

Die zelfde avond nog kreeg ik al een bericht dat het scoringsboek nog ergens op ACC lag en dat deze voor de veiligheid verplaatst was naar achter de bar. Toen hadden er natuurlijk al een aantal alarmbellen af moeten gaan, maar ja ook ik ben wel een naïef. Nog even app contact en vrijdag tegen de middag was het team bekend en het leek erop dat we weer sterk uit de voeten gingen komen.

Top talent Aryan Kumar mocht een opwarmwedstrijd spelen bij het tweede, Beau te B weer hersteld van zijn nog ondefinieerbare blessure, de broertjes Singh in topvorm, Jan weer terug van vakantie, de gebroeders Scholtz, altijd vrolijke Ajit en Randy en natuurlijk de aanvoerder Rehan vormde de basis. Dit kon niet meer fout gaan.

Maar ik had het natuurlijk al over die alarmbellen. Rehan Younis was eigenlijk al sinds woensdagavond (scoreboek) bezig om een vrije dag te creëren. En ja hoor zaterdagavond laat krijg ik een appje van grote vriend Bobby Murtaza of er nog een plekje is in het tweede. Zelf was ik het weekendje weg dus gaf netjes aan: “Hi Bobby, ik ben er niet. Rehan regelt het team. Maar volgens mij is het geregeld.” Nou dames en heren ik kan u vertellen er zat nog geen minuut tussen mijn bericht en het volgende bericht van Bobby met “Ik doe morgen mee. Bedankt”.

Nu vragen jullie je af waarom ik dit nu op papier zet… Ten eerste omdat het Rehan toch weer is gelukt om deze pot te kunnen laten varen. Hij schijnt geblesseerd te zijn (hoop dat het niet te ernstig is). Maar ten tweede omdat ik zelf helemaal niet mee heb gespeeld en natuurlijk niks over de wedstrijd kan zeggen.

Dus bij deze in het kort de wedstrijd, zoals ik hem heb meegekregen in de app:

broken image

Al met al een toffe overwinning van ACC! Voor de volledige scorecard klik hier. Of, nóg makkelijker:

broken image