Return to site

Een bezoek aan ons nieuwe Fifty Not Out lid Karel van Osch

broken image

[door Ernst-Pieter Knüpfer] Afgelopen zomer kon het ACC Fifty Not Out-event helaas geen doorgang vinden. Niemand minder dan ons Erelid en oud-voorzitter Karel van Osch trad toe tot het exclusieve gezelschap van ACC’-ers dat 50 jaar of langer lid is van onze vereniging. Een gebeurtenis die we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan. Dus maakten wij -met mij ook Harry de Breet- een afspraak met Karel en zochten hem zaterdagmorgen 19 november hem thuis op in Voorhout.

De inmiddels 78-jarige Karel, oud-cricket international, top openingsbowler van ACC tot op latere leeftijd, golfer, vermaard pianist en oud-directievoorzitter van het toenmalige Olivetti (lees hier over de 'IT-deal van de eeuw') toonde zich aangenaam verrast. Na een uitermate gastvrije ontvangst met koffie/thee en appeltaart overhandigden wij Karel de oorkonde, het exclusieve ACC Fifty Not Out speldje en een tweetal flessen goede wijn.

Karel is nog altijd zeer geïnteresseerd in de King of Sports en volgt het internationale cricket van achter de decoder. Helaas laat zijn gezondheid autorijden niet meer toe, maar wellicht dat wij hem voor de volgende Fifty Not Out dag kunnen halen en brengen. Karel brengt via ons een hartelijke groet aan alle ACC’-ers.